Detalii ciudate despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori ies la iveală, după ce s-a spus că rapperul își manipulează soția

Surse apropiate de Kanye West și Bianca Censori susțin că rapperul nu o manipulează pe soția sa în ceea ce privește aparițiile ei în ținute sumare.

Detalii ciudate despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori ies la iveală, după ce s-a spus că rapperul își manipulează soția

În timp ce Kanye West, în vârstă de 46 de ani, și soția sa, Bianca Censori fac să atragă toate privirile prin apariții în care ea este aproape întotdeauna îmbrăcată sumar, în ciorapi mulați, adesea transparenți, fanii sunt convinși că Bianca este sub influența rapperului.

Kanye West nu ar avea o influență asupra ținutelor purtate de Bianca Censori

Potrivit unei surse din industria modei care este apropiată de cei doi, West și Censori, în vârstă de 28 de ani, știu exact ce fac. Și, în ciuda zvonurilor că el o manipulează, cei apropiați spun că ea este total conștientă de alegerile sale.

„Oamenii confundă creativitatea Biancăi”, spune sursa pentru Page Six. „Ea este o personalitate fenomenală, un actor fenomenal, care poate distra publicul. Este o artistă. Bianca este la fel ca și Ye.”

Cei doi au stârnit noi controverse, când West a postat pe Instagram un videoclip cu Censori îmbrăcată într-un body din dantelă și tocuri albe, întinsă pe un pat enorm și uitându-se intens la telefonul ei mobil. În timp ce videoclipul a adunat peste 981.000 de like-uri din partea celor 20,3 milioane de urmăritori ai săi – dintre care unul a comentat obraznic: „De ce are mai multe haine pe ea în pat decât atunci când iese afară?”. – un membru al taberei lui West descrie postarea ca fiind „o imagine crucială”.

Malik Yusef, un partener muzical al lui West, a declarat pentru Page Six: „Cred că Ye spune: ‘Iubita mea trăiește în lux’. Nu știu ce faceți voi toți astăzi, dar sper că vă relaxați ca mine. Asta e treaba mea’. Camera este numai pat. Este un nou context al dormitorului.”

Este, de asemenea, cel mai recent exemplu al lui Censori care sfidează prin ținutele sale, sau lipsa lor, peste tot în lume în ultimul an. Ea a ieșit în Florența, Italia, purtând ceea ce părea a fi o pereche de colanți transparenți – fără pantaloni sau fustă – și strângând la piept o pernă în loc de top.

Sursa din domeniul modei mai notează că mama lui Censori, Alexandra, a fost alături de cuplu în Los Angeles, atunci când și-a vizitat fiica: „Mama ei a fost aici în Los Angeles zilele trecute”, spune sursa de modă. „Părinții ei sunt de acord cu relația”.

Cei doi ar crea împreună ținutele purtate de Censori

Potrivit lui Yussef, „ea ia propriile decizii cu privire la cum să se îmbrace. Cred că ea și West experimentează împreună și spun: ‘Hei, asta e frumos’.”

În septembrie anul trecut, Page Six a relatat că cei doi creează ținute și au un „întreg atelier în Italia” care le croiește din mers: „Orice vrea el să facă, ei pot face. Chiar le fac pe loc”, a declarat Mowalola Ogunlesi, designerul de origine nigeriană, stabilit la Londra, angajat de West în 2020 pentru a conduce colaborarea sa cu Yeezy Gap.

„Îl proiectează și are o echipă internă care creează totul într-o zi”, a declarat un al doilea designer care a lucrat cu West, dar care a cerut să rămână anonim.

Citește și:
Regele Charles al III-lea o felicită pe Kate Middleton pentru curajul de a vorbi despre diagnosticul de cancer

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people