Designerul Eli Lăslean, dezvăluiri inedite despre ținutele purtate de Carmen Iohannis

Designerul Eli Lăslean a făcut dezvăluiri despre colaborarea pe care o are încă din anul 2015 cu Prima Doamnă a României.

Designerul Eli Lăslean, dezvăluiri inedite despre ținutele purtate de Carmen Iohannis

Carmen Iohannis reușește să impresioneze cu ținutele pe care le poartă la evenimentele importante. Deși a primit și critici cu mai multe ocazii, nu mai este un secret faptul că în spatele multora dintre ținutele Primei Doamne a României se află designerul Eli Lăslean.

Colaborarea dintre Eli Lăslean și Carmen Iohannis este una de lungă durată, drept dovadă durează încă din i 2015. Designerul Eli Lăslean a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru ego.ro care au fost pașii pe care i-a urmat pentru a ajunge să colaboreze cu Carmen Iohannis.

„Rochiile mele erau atât de elaborate, de clasă, spunea lumea. Doream ca ținutele mele sa fie pe cele mai înalte podiumuri. (…) Mă gândeam cum să fac. Și o prietenă îmi spune să îi scriu. Așteptam să-mi fac curaj. După alegeri, la puțin timp am primit un telefon și am fost întrebată dacă aș putea să fac o rochie Primei Doamne. La evenimentul pentru ziua Principesei Margareta, în ziua de Buna Vestire. Toată această poveste frumoasă a început, de Buna Vestire, în 2015. A fost fantastic. M-a sunat o cunoștință comună, apoi Prima Doamnă”, a spus Eli Lăslean, la Ego Life, emisiunea prezentată de Dana Săvuică.

Creatoarea de modă Eli Lăslean mai spune despre Prima Doamnă a României că nu are cerințe neobișnuite legate de vestimentație și că se sfătuiesc mereu atunci când trebuie aleasă o ținută pentru evenimente foarte importante.

„La noi nu avem instituția Primei Doamne, nu avem un protocol. Discutăm mereu când trebuie să meargă undeva. Îmi spune cam care sunt așteptările. La fel atunci când a venit Papa, președintele Macron, ori când a mers în SUA. Are peste 40 de ținute purtate în întâlnirile publice, pe care noi le-am făcut”, a povestit Eli Lăslean pentru sursa citată.

Carmen Iohannis a fost prezentă în luna iulie împreună cu președintele Klaus Iohannis, la dineul de gală organizat de Regele Felipe al VI-lea și Regina Letizia a Spaniei la Palatul Regal din Madrid. Ținuta purtată de Prima Doamnă și pe care o poți vedea în poza de mai sus, a reușit să atragă privirile tuturor. Carmen Iohannis a purtat o rochie într-o nuanță de roz aprins, având o lungime medie, până la genunchi, cu mâneci scurte care erau însoțite de decupaje de broderie. În ceea ce privește accesorizarea, a optat pentru un clutch nude și sandale într-o culoare similară. Designerul din spatele acestei rochii create special pentru ocazia asta este Eli Lăslean.

Citește și:
Motivul pentru care Irina Rimes și-a anulat următoarele concerte. Primele declarații făcute de artistă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people