Denis Roabeș de la The Motans, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Vocea României: „O decizie luată înainte cu mult”

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a vorbit despre retragerea de la "Vocea României".

Denis Roabeș de la The Motans, adevăratul motiv pentru care a renunțat la Vocea României: "O decizie luată înainte cu mult"

Denis Roabeș, solistul trupei The Motans, a ales să nu mai facă parte din echipa emisiunii „Vocea României”. Astfel, fanii i-au resimțit lipsa în ultimul sezon, iar cei mai mulți s-au întrebat care este motivul real pentru care artistul a renunțat la scaunul de antrenor de la Pro TV.

Cântărețul este foarte deschis cu publicul său, iar recent a dezvăluit detalii despre proiectele pe care le pregătește, având în plan și un turneu inedit cu trupa. Astfel, timpul dedicat muzicii este prețios, motiv pentru care a decis să renunțe la alte proiecte.

Denis Roabeș pregătește un turneu național și depune mult efort pentru a-l face perfect. Artistul a declarat recent că este perfecționist și că acordă o atenție foarte mare detaliilor.

„Am fost prin țară, dar turneu încă n-am făcut. Mai e de lucrat un pic acolo. E posibil să fie atât de complex, încât să îl reprogramăm pentru anul viitor, tot turneul. Uneori sunt prea perfecționist. (…) Nu (n.r. nu e agasant de tipicar), doar am o mică înclinare spre OCD (tulburare obsesiv-compulsivă)”, a spus Denis Roabeș pentru Cancan.

De ce a renunțat Denis Roabeș la Vocea României

Denis Roabeș a menționat că decizia de a renunța la „Vocea României” a fost luată înainte de a face public anunțul. El a afirmat că, cel puțin în următorii ani, intenționează să se concentreze asupra muzicii. El a menționat că experiența sa la Vocea României a fost foarte vastă, dar a implicat o investiție semnificativă de timp. Astfel, artistul și-a dat seama că trebuie să acorde prioritate muzicii, așa că a decis să pună capăt experienței de la Pro TV.

„Cred că a fost o decizie luată înainte cu mult de a face public acest anunț. Am decis că, cel puțin în anii următori, să pun accentul pe muzică. La Vocea României a fost o experiență foarte faină, foarte vastă, dar mi-a furat foarte mult din timp. Și mi-am dat seama că trebuie să prioritizez fie una, fie cealaltă chestie. Așa că am decis să pun pe primul loc muzica. Pentru că totuși asta fac, pentru asta am venit aici, pentru asta sunt aici!”, a declarat artistul pentru sursa menționată anterior.

Smiley, împreună cu Theo Rose, Irina Rimes, Tudor Chirilă și Denis Roabeș de la The Motans au fost mentorii care au concurat în sezonul 10 la „Vocea României” pentru a-i ajuta pe concurenții lor să câștige trofeul emisiunii de la Pro TV.

Ulterior, Denis Roabeș și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că nu îl vor mai putea urmări în noul sezon „Vocea României” întrucât munca depusă pentru realizarea unui turneu necesită foarte mult timp. Cu toate acestea, prin mesajul său, artistul le-a mulțumit tuturor pentru susținerea oferită și a numit participarea sa la emisiune drept o „experiență foarte frumoasă’.

„Așadar am câteva vești pentru voi. În toamnă îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim să ne vedem! După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie. Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe această cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne devem în fața scenei”, a scris artistul pe contul său de Instagram.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people