Denis Hanganu, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Cum a cerut-o pe Raluca în căsătorie: „Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ”

Denis Hanganu a oferit mai multe detalii inedite despre relația cu soția lui, Raluca, și cum a cerut-o în căsătorie.

Denis Hanganu, dezvăluiri despre relația cu soția lui. Cum a cerut-o pe Raluca în căsătorie: "Unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ"

Anul trecut, Denis Hanganu, în vârstă de 29 de ani, s-a căsătorit cu Raluca, partenera lui de viață de mai mulți ani. Ceremonia a avut loc în luna septembrie și a fost organizată într-un decor fermecător. Fotografiile de la eveniment, distribuite pe rețelele de socializare, au primit mii de aprecieri, generând curiozitatea publicului cu privire la mireasă, despre care se știa foarte puțin.

Cum și-a cerut Denis Hanganu partenera în căsătorie

Actorul a discutat despre relația sa cu Raluca și despre decizia lor de a începe o viață împreună într-un interviu recent oferit pentru Viva.ro. Denis Hanganu a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, alegând un loc romantic, pe care l-a descris drept unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ.

„Cererea a fost un gest simplu, dar plin de emoție și semnificație, undeva în Alpi, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Atât pot să vă spun.”, a povestit actorul.

În ceea ce privește nunta, Denis Hanganu și soția lui, Raluca, s-au bucurat din plin de prezența celor dragi. Evenimentul a fost unul de poveste pentru cei doi, iar din imaginile postate online reiese că s-au distrat pe cinste împreună cu familia și prietenii, printre care colegii de platou ai actorului din serialul Clanul.

„Vă mărturisesc că totul a fost asemeni unui basm, un vis devenit realitate. O zi în care toate elementele s-au armonizat perfect pentru a crea o experiență magică și de neuitat. Evenimentul a fost oază de eleganță, simplitate și romantism. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci am preferat să ne concentrăm pe conexiunea dintre noi și pe ceea ce semnifică acest angajament și am observat că oamenii au apreciat enorm.”, a mai spus Denis Hanganu.

Cum reușesc cei doi să păstreze armonia în cuplu

Actorul și soția lui au amândoi meserii foarte solicitante, iar timpul este prețios. Cu toate acestea, el mărturisește că au învățat să comunice foarte bine și își împart sarcinile eficient astfel încât să nu își neglijeze relația de cuplu.

„Cred mult că, în cazul nostru, comunicarea și planificarea sunt cheia. Ne împărțim task-urile în funcție de timpul și abilitățile noastre, astfel încât să ne susținem reciproc în toate aspectele. (…) Oamenii au suficiente instrumente pentru a-și da seama de compatibilități în general. Legat de partea a doua a întrebării, eu practic sunt la început de drum, nu cred că mă aflu în postura în care să dau sfaturi, însă cred cu tărie că, într-o relație, comunicarea, concesia și cooperarea sunt valori primordiale”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Denis Hanganu (@denishanganu_)

Întrebat ce iubește cel mai mult la partenera lui de viață, Denis Hanganu recunoaște că adoră totul la Raluca, despre care spune că este o femeie minunată și foarte empatică.

„Totul, nu mai mult, nu mai putin. E o persoană minunată, empatică și jovială, cu un suflet nemaipomenit. Nu știu care o fi fost secretul, dar categoric am făcut eu ceva bun de s-au întâmplat lucrurile așa.”

Citește și:
Cele mai HOT cupluri de vedete de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2024

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people