Denis Hanganu, declarație superbă de dragoste pentru soția lui, Raluca. Ce a transmis actorul: „Mă susține necondiționat”

Actorul Denis Hanganu și soția lui, Raluca, au o relație discretă.

La începutul lunii septembrie a anului 2023, Denis Hanganu s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Raluca, atât civil, cât și religios. Actorul din serialul „Clanul” a avut parte de o nuntă desprinsă din povești, într-un decor idilic, unde a dansat neîntrerupt în compania celei care i-a devenit soție. În ciuda notorietății de care are parte Denis Hanganu, prin prisma meseriei sale, el și partenera lui își trăiesc relația departe de lumina reflectoarelor. 

În timp ce Denis Hanganu își petrece majoritatea timpului pe scenă, având o prezență constantă în lumina reflectoarelor, mai ales în teatru, soția sa, Raluca, activează într-un domeniu cu totul diferit, departe de atenția publică, dedicându-se carierei sale medicale și salvării de vieți, fiind medic chirurg.

Recent, Denis Hanganu a împărtășit cu fanii de pe Instagram o fotografie inedită în care e surprins în compania soției sale, Raluca. Cu ocazia asta, actorul i-a făcut o declarație de dragoste superbă, care a impresionat pe toată lumea. 

„În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică. La mine e vorba despre Ea 🤍.
Provocările, reușitele, proiectele grele, toate astea vin și trec, Ea rămâne.
Crede în mine și mă susține necondiționat”, a transmis Denis Hanganu pentru soția lui.

Într-un interviu acordat acum ceva timp, Denis Hanganu a vorbit despre relația cu soția lui și despre decizia lor de a începe o viață împreună. Actorul a dezvăluit cum a cerut-o în căsătorie pe partenera sa de viață, alegând un loc romantic, pe care l-a descris drept unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ.

„Cererea a fost un gest simplu, dar plin de emoție și semnificație, undeva în Alpi, într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Atât pot să vă spun”, a declarat Denis Hanganu pentru VIVA!

În ceea ce privește nunta, Denis Hanganu și soția lui, Raluca, s-au bucurat din plin de prezența celor dragi. Evenimentul a fost unul de poveste pentru cei doi, iar din imaginile postate online reiese că s-au distrat pe cinste împreună cu familia și prietenii, printre care colegii de platou ai actorului din serialul Clanul.

„Vă mărturisesc că totul a fost asemeni unui basm, un vis devenit realitate. O zi în care toate elementele s-au armonizat perfect pentru a crea o experiență magică și de neuitat. Evenimentul a fost oază de eleganță, simplitate și romantism. Nu am căutat strălucirea sau excesele, ci am preferat să ne concentrăm pe conexiunea dintre noi și pe ceea ce semnifică acest angajament și am observat că oamenii au apreciat enorm”, a mai spus Denis Hanganu.

Cum reușesc cei doi să păstreze armonia în cuplu

Actorul și soția lui au amândoi meserii foarte solicitante, iar timpul este prețios. Cu toate acestea, Denis Hanganu mărturisește că au învățat să comunice foarte bine și își împart sarcinile eficient astfel încât să nu își neglijeze relația de cuplu.

„Cred mult că, în cazul nostru, comunicarea și planificarea sunt cheia. Ne împărțim task-urile în funcție de timpul și abilitățile noastre, astfel încât să ne susținem reciproc în toate aspectele. (…) Oamenii au suficiente instrumente pentru a-și da seama de compatibilități în general. Legat de partea a doua a întrebării, eu practic sunt la început de drum, nu cred că mă aflu în postura în care să dau sfaturi, însă cred cu tărie că, într-o relație, comunicarea, concesia și cooperarea sunt valori primordiale”, a completat actorul pentru sursa citată. 

Citește și:
Irina Rimes, confesiuni picante despre iubitul ei, David Goldcher, după 4 ani de relație: „Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people