Demi Moore, siluetă impecabilă la 61 de ani. Cum a fost surprinsă actrița în costum de baie

Demi Moore a fost surprinsă într-un costum de baie din două piese, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Demi Moore, siluetă impecabilă la 61 de ani. Cum a fost surprinsă actrița în costum de baie

Demi Moore și-a arătat frumusețea fără vârstă, pozând la 61 de ani într-un bikini minuscul alături de nepoata ei, Louetta, în timpul aniversării de 33 de ani a fiicei sale, Scout Willis, sâmbătă.

Demi Moore, apariție inedită în costum de baie la 61 de ani

Vedeta din „Charlies Angels” a purtat un costum de baie alb simplu și a ținut-o de mână pe fetița de un an, îmbrăcată în roz, într-o fotografie adorabilă postată pe Instagram de fiica ei cea mare, Rumer Willis, de 35 de ani.

„Monștrii râului pentru ziua de naștere @scoutlaruewillis”, a scris Rumer într-un carusel de fotografii, adăugând: „Nu există alt loc în care aș prefera să fiu decât lângă tine. Vânătaia de la picior este datorată primei mele plimbări pe un cal, woohoo.”

Fotografiile surprind o zi de distracție petrecută de familie pe malul mării pentru aniversarea lui Scout, inclusiv un clip în care Demi Moore o ajută pe micuța Louetta să meargă de-a lungul unui doc.

Actrița din „Ghost” a purtat o șapcă de baseball navy Gap și sandale, având părul lung prins într-o coadă laterală.

Fiicele ei au avut și ele costume de baie spectaculoase: Scout, sărbătorita, purta un bikini galben, Tallulah, de 30 de ani, un bikini negru și o șapcă de baseball Chateau Marmont, iar Rumer și-a etalat formele într-un bikini tot galben.

Fanii au adorat look-ul lui Moore, un internaut scriind: ‘Cum e posibil ca cineva să aibă o bunică precum Demi Moore?! Mor!❤️❤️”, „Am un respect cu totul nou pentru tine, Demi”, a scris un alt utilizator de Instagram, adăugând: „Oamenii vorbesc despre toate operațiile estetice pe care le-ai făcut, dar arăți adevărata tu aici.”

Nu este prima dată în ultimele luni când familia Moore-Willis s-a reunit pentru o zi de plajă. Surorile, împreună cu Louetta, s-au asortat în roz în timpul vacanței lor de familie pe plajă în aprilie, iar Demi Moore, care își arată frecvent pozele în costume de baie pe Instagram, a purtat un bikini cu imprimeu de leopard într-un Reel amuzant din acea călătorie.

Așa cum era de așteptat, clipul video a fost exrem de apreciat de către fanii actriței.

„Vreau abdomenul plat al lui Demi când voi avea 61 de ani. Sunt geloasă”, a scris o fană. „Iubesc body positivity-ul. Toată lumea este frumoasă și nu se teme să-și arate corpurile', a scris un alt internaut.

Actrița, dezvăluiri despre situația lui Bruce Willis

Invitată în urmă cu câteva luni în cadrul emisiunii Good Morning America, Demi Moore a oferit câteva detalii despre perioada dificilă pe care fostul său soț, Bruce Willis, o traversează. Actorul în vârstă de 69 de ani a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală.

„Cred că, având în vedere circumstanțele, se descurcă foarte bine”, a precizat Demi Moore.

Apoi, actrița în vârstă de 61 de ani a împărtășit câteva dintre sfaturile pe care le oferă celor trei fiice pe care le are cu Willis pentru a putea trece cu bine peste această etapă din viața lor.

„Ceea ce voi împărtăși este ceea ce le spun copiilor mei, și anume că este important să fii alături de el în punctul în care se află și să nu te agăți de ceea ce nu este, ci de ceea ce este. Pentru că există o mare frumusețe, dulceață, iubire și bucurie în asta”, a mărturisit Demi Moore.

Citește și:
Actorul controversat alături de care Mădălina Ghenea a fost surprinsă în Italia

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people