Demi Moore și Joe Jonas, surprinși împreună la Cannes. Ce relație este între artist și celebra actriță

Demi Moore și Joe Jonas au fost surprinși împreună la Cannes, iar surse apropiate de cei doi au vorbit despre relația dintre ei.

Demi Moore și Joe Jonas, surprinși împreună la Cannes. Ce relație este între artist și celebra actriță

Demi Moore și Joe Jonas au o prietenie foarte strânsă, spun surse pentru Page Six. Actrița, în vârstă de 61 de ani, care a captat atenția la Festivalul de Film de la Cannes cu o serie de look-uri care au atras priviri pe covorul roșu, l-a întâlnit pe cântărețul în vârstă de 34 de ani în timp ce se afla în sudul Franței luna trecută, potrivit unor surse din interior.

Demi Moore și Joe Jonas au devenit prieteni tot mai apropiați

Demi și Joe au legat o prietenie. Au prieteni comuni și au creat o legătură”, a spus o sursă despre cei doi, care au fost văzuți luând prânzul împreună la exclusivistul Hotel du Cap-Eden-Roc din Antibes, Franța. În timp ce o altă sursă a declarat că lucrurile devin deja romantice, persoana apropiată de cei doi a menționat că nu ar fi vorba de o relație amoroasă între cei doi.

sursa: Profimedia
sursa: Profimedia

Moore – al cărui nou film horror, „The Substance”, a făcut furori la Cannes – a fost gazda galei amfAR din timpul festivalului, unde Jonas a avut o apariție surpriză pe scenă alături de fratele său Nick. În timp ce Nick, în vârstă de 31 de ani, era așetptat să cânte la eveniment, Joe le-a făcut fanilor o surpriză, iar interpretarea hitului „Cake by the Ocean” a ridicat mulțimea de pe scaune. Moore a fost văzut dansând cu câștigătoarea premiului Oscar, Michelle Yeoh, în timpul spectacolului fraților Jonas.

Demi Moore a fost văzut ulterior luând masa cu Joe, fratele său Kevin și supermodelul Heidi Klum. Se spune că Joe este, de asemenea, prieten cu stilistul lui Moore, Brad Goreski, și cu managerul ei, Jason Weinberg. Noua prietenie vine după ce Joe s-a despărțit de modelul Stormi Bree, după cinci luni de relație, așa cum a confirmat Page Six luna trecută.

„A fost ocupat să lucreze la albumul său solo”, a declarat o sursă pentru Page Six la acea vreme.

Recent, Joe a împărtășit fotografii din vacanța sa în luxoasa stațiune One&Only Portonovi din Muntenegru, în timp ce Moore a fost văzută ultima dată în weekend la Viena, la balul mascat Cartier’s High Jewelry.

Artistul și Sophie Turner au divorțat

Cântărețul și actrița Sophie Turner au divorțat după trei ani de căsătorie, în septembrie anul trecut, în ceea ce au spus că a fost o „decizie de comun acord”. Lucrurile au devenit mai tensionate ulterior, deoarece s-au luptat pentru custodia fetițelor lor, Willa, de 3 ani, și Delphine, de 1 an.

După săptămâni de scandaluri, Jonas și vedeta din „Game of Thrones”, în vârstă de 28 de ani, au ajuns la un acord de custodie temporară în octombrie. Cu toate acestea, Turner a cerut unui judecător să redeschidă procesul de divorț în martie, după ce nu au reușit să ajungă la o înțelegere.

Sophie Turner a vorbit despre lupta ei cu depresia și anxietatea și agonia pe care a simțit-o în timpul divorțului de Joe Jonas într-un nou interviu emoționant pentru Vogue, mărturisind, cu ocazia asta, că au fost zile în care nu știa dacă va reuși să supraviețuiască.

„Vreau să spun, acelea au fost cele mai rele câteva zile din viața mea. Au fost câteva zile în care nu știam dacă voi reuși să supraviețuiesc. Îmi sunam avocatul spunându-i: ‘Nu pot să fac asta. Pur și simplu nu pot’. Pur și simplu nu am fost niciodată suficient de puternică pentru a mă apăra. Și apoi, în cele din urmă, după două săptămâni în care am fost în rutină, ea mi-a amintit că pentru copiii mei mă luptam. Odată ce cineva îmi spune: ‘Fă-o pentru copiii tăi’, o fac. Nu aș face-o pentru mine, dar voi găsi puterea pentru ei”, a declarat Sophie Turner pentru Vogue.

Citește și:
Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși într-o ipostază neașteptată, pe fondul zvonurilor de divorț. Detaliul care a atras atenția tuturor

foto: Arhiva ELLE/ Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people