Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, a dezvăluit imagini emoționante cu actorul de ziua lui de naștere: „Te iubim”

Demi Moore a împărtășit imagini emoționante cu Bruce Willis cu ocazia aniversării sale de 69 de ani.

Demi Moore, fosta soție a lui Bruce Willis, a dezvăluit imagini emoționante cu actorul de ziua lui de naștere: "Te iubim"

Bruce Willis și-a sărbătorit marți cea de-a 69-a aniversare, înconjurat de familia sa, inclusiv de fosta soție, Demi Moore. Actrița în vârstă de 61 de ani a intrat marți pe Instagram, împărtășind două fotografii noi – una cu ea și Bruce purtând o discuție și alta cu Bruce jucându-se cu nepoata sa Louetta, primul copil al fiicei sale Rumer. 

Bruce Willis a împlinit 69 de ani

Demi Moore a împărtășit, de asemenea, un instantaneu nedatat cu Bruce Willis alături de toate cele trei fiice ale sale – Rumer, de 35 de ani, Tallulah, de 30 de ani, și Scout, de 32 de ani. De asemenea, ea a împărtășit în descriere: „La mulți ani, BW! Te iubim și suntem atât de recunoscători pentru tine”. 

De asemenea, actrița a făcut același lucru și pe Instagram Story, împărtășind un video de la începuturi cu ea și Bruce, pe care Rumer l-a împărtășit pe povestea ei de Instagram. Videoclipul – care pare să fi fost înregistrat de Rumer – îl arată pe Bruce numărând invers înainte de a începe un dans caraghios cu Demi, în timp ce Rumer poate fi auzită râzând pe fundal.

Soția lui Bruce, Emma Heming Willis, în vârstă de 45 de ani, a sărbătorit, de asemenea, ziua de naștere a actorului cu o postare emoționantă pe Instagram. Ea s-a bucurat că soțul ei este un ‘adevărat om blând’ cu un suflet „pur” și „bun”.

„La fel ca tine, noi pur și simplu îl adorăm”, a postat ea pe Instagram. „Ceea ce poate nu știți, dar poate vă puteți imagina, că a fi înfășurat în brațele lui este cel mai sigur loc din toată lumea asta. Este un bărbat cu adevărat blând. Cu atât de multă iubire de dăruit și împărtășit. Asta e ceea ce reușesc să văd, adevăratul lui miez. Pot să vă spun că este atât de pur și atât de bun.La mulți ani, dragostea mea. Ești darul care continuă să dăruiască,” a scris soția actorului.

Postarea a primit nenumărate comentarii din partea fanilor care i-au transmis urări de ziua lui Bruce – inclusiv fiicei sale, Tallulah Willis. Emma este căsătorită cu Bruce din 2009 și împarte cu el fiicele Mabel, de 11 ani, și Evelyn, de 9 ani.

Fiica actorului, diagnosticată cu autism

Tallulah Willis a dezvăluit că a fost diagnosticată cu autism vara trecută. Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore a distribuit zilele trecute pe pagina sa de Instagram un clip video mai vechi, în care îl mângâia pe cap pe tatăl său, în timp ce se aflau covorul roșu.

„Spune-mi că ești autist fără să-mi spui că ești autist”, a scris Tallulah în descrierea video-ului.

Bruce Willis a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

Citește și:
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță de lux pe o insulă privată din Arabia Saudită

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people