Demi Moore, apariție uimitoare într-o rochie spectaculoasă la premiera „Feud: Capote vs. The Swans”

Demi Moore a uimit într-o rochie surprinzătoare la premiera noului său serial de televiziune de la FX, "Feud: Capote vs. The Swans", într-un look încărcat de pene.

Demi Moore, apariție uimitoare într-o rochie spectaculoasă la premiera "Feud: Capote vs. The Swans"

Demi Moore a respectat tema atunci când a pășit pe covorul roșu la premiera noului său serial de televiziune de la FX, „Feud: Capote vs. The Swans”, într-un look încărcat de pene.

Demi Moore, apariție surprinzătoare pe covorul roșu

Împreună cu stilistul ei, Brad Goreski, Demi Moore a adus un omagiu titlului serialului, purtând o rochie alb-negru cu paiete, în care era reprezentată o lebădă. Modelul Balmain fără bretele, care includea în partea de sus detalii mari inspirate de pene, a făcut-o pe actriță să strălucească la eveniment.

Foto: Hepta
Foto: Hepta

În ceea ce privește bijuteriile, vedeta din „Ghost” a optat pentru accesorii Cartier, inclusiv cercei în formă de picătură argintii și negri, pe care i-a arătat într-un carusel de poze pe Instagram postat de Goreski.

„Când lebăda merge la Balul Alb și Negru”, a descris el clipul, în care a apărut melodia lui Leslie Gore „You Don’t Own Me”.

Demi Moore a completat look-ul cu tocuri negre înalte și și-a păstrat coafura elegantă care o caracterizează. Mulți i-au adus laude actriței în secțiunea de comentarii a postării lui Goreski, inclusiv fiica cea mică a actriței, Tallulah Willis.

Se pare că Demi Moore și colegii ei de breaslă au plănuit să-și asorteze ținutele înainte de premieră, deoarece Diane Lane, Chloe Sevigny, Naomi Watts, Tom Hollander, Molly Ringwald și Calista Flockhart au apărut cu toții în propriile lor ținute alb-negru pentru serialul lui Ryan Murphy. Cu toate acestea, actrița a fost singura care a optat pentru tema păsărilor, o aluzie la titlul serialului și la ceea ce autorul Truman Capote a etichetat ca fiind un grup de mondene din New York City.

Demi Moore nu este străină de a ieși în evidență în look-uri elaborate. În noiembrie, ea a participat la premiile CFDA într-o rochie Carolina Herrera argintie fără bretele, care a fost împodobită cu paillettes voluminoase care semănau cu solzii de sirenă. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu a dat greș de câteva ori, spre exemplu, atunci când a participat la prezentarea Saint Laurent la Săptămâna Modei de la Paris în septembrie anul trecut, Moore a suferit un incident vestimentar în rochia neagră transparentă, arătând accidental mulțimii în timp ce își aranja părul.

Actrița, mesaj emoționant pentru Bruce Willis

La începutul verii, Demi Moore a transmis un mesaj emoționant pentru fostul său partener, Bruce Willis, cu ocazia Zilei Tatălui. Fosta soție a starului din „Die Hard” și actuala lui soție, Emma Heming, i-au transmis un mesaj acestuia, care a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Într-o postare pe Instagram, cei dragi i-au făcut urări speciale.

Actrița a fost căsătorită cu actorul din 1987 până în 2000. Ei au împreună trei fiice, pe Rumer, de 34 de ani, Scout, de 31 de ani, și Tallulah, în vârstă de 29 de ani. Foștii soți au devenit bunici, când cea mai mare dintre fete și partenerul ei, Derek Richard Thomas, au întâmpinat o fiică, Louetta, în aprilie. Cu ocazia Zilei Tatălui, Bruce Willis a fost celebrat pe rețelele de socializare printr-un mesaj emoționant din partea actriței.

„Îți voi fi veșnic recunoscătoare BW pentru că mi-ai dăruit aceste trei fete frumoase. Îl iubim pe #girldad al nostru. La mulți ani de Ziua Tatălui!”, a scris Demi Moore alături de o fotografie drăguță alb-negru în care Willis face o față caraghioasă cu fiicele lor.

Citește și:
Alina Eremia s-a logodit după 8 ani de relație! Cum arată inelul primit de la iubitul ei, Edi Barbu

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people