Demi Moore, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Accesoriul inedit purtat de actriță

Demi Moore a atras atenția pe covorul roșu la premiera documentarului BRATS cu un detaliu inedit.

Demi Moore, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Accesoriul inedit purtat de actriță

Demi Moore uimește în ultima perioadă prin look-uri din ce în ce mai îndrăznețe – iar ultima sa apariție include o pereche de pantofi sport de 1.200 de lire sterline cu detalii aurite pe vârfuri. Actrița, în vârstă de 61 de ani, a sosit sâmbătă la premiera BRATS din New York purtând o jachetă din denim fără mâneci de 1.942 de lire sterline și o pereche de pantaloni evazați de 2.280 de lire sterline.

Demi Moore, apariție inedită în Schiaparelli

Cu toate că a arătat foarte bine în hainele alese, detaliul care a atras atenția a fost în zona pantofilor. Ea a asortat acest look cu pantofi sport Schiaparelli Trompe L’Oeil cu vârfuri aurii, care costă 1500 de euro, și și-a purtat părul negru până la brâu, în valuri.

sursa: profimedia

Ținuta ei albă a fost realizată în întregime de brand-ul italian Schiaparelli, lăudat pentru stilul său suprarealist și purtat de vedete precum Taylor Swift, Zendaya și Adele.

Această apariție vine după ce Moore a fost lăudată pentru rochiile sale îndrăznețe cu decolteu adânc la Festivalul de Film de la Cannes de luna trecută, de la designeri de lux precum Loewe, Oscar de la Renta și Missoni.

Moore a participat la premiera filmului BRATS, un documentar despre grupul ei de prieteni format din tineri actori din anii 1980, supranumit Brat Pack. Actrița din Ghost s-a reîntâlnit cu colega ei de distribuție Ally Sheedy din filmul St Elmo’s Fire din 1985, în timp ce își susțineau colegul de platou Andrew McCarthy în regia documentarului. Elmo Estevez, starul din The Breakfast Club, care a fost citat ca fiind „președintele neoficial” al grupului și care a fost logodit cu Moore la apogeul maniei Brat Pack, nu a fost prezent.

sursa: Profimedia

BRATS, documentarul despre celebrul grup din care făcea parte actrița

Brat Pack a fost un grup de actori care au devenit emblematici pentru cultura tinerilor americani din anii 1980, după ce au jucat în filme precum The Breakfast Club și St Elmo’s Fire. Actori precum Rob Lowe, Demi Moore, Emilio Estevez, Jon Cryer și Molly Ringwald erau considerați un grup de prieteni de invidiat, ale căror cariere erau pe cale să ia avânt. Scriitorul David Blum a inventat titlul de Brat Pack după ce i-a descris într-un articol pentru New York Magazine ca fiind îndreptățiți și puși pe șotii, ceea ce a impus o identitate pe care mulți dintre membrii grupului o resimțeau.

Însă termenul nu a afectat niciodată cariera lui Moore, iar până la mijlocul anilor ’90 era cea mai bine plătită actriță și are și astăzi o carieră cinematografică de succes. Cu toate acestea, ea a urât întotdeauna această etichetă.

„Mă irita foarte tare. Niciunuia dintre noi nu-i plăcea ideea de a fi numit ‘puști’ sau că nu suntem profesioniști sau că nu ne luăm munca în serios”, spunea Moore potrivit DailyMail.

Documentarul explorează și problemele ei cu dependența de cocaină, pentru care echipa de producție a filmului St Elmo’s Fire a trimis-o la dezintoxicare înainte de filmări și „a plătit pentru a avea un însoțitor treaz cu mine 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pe toată durata filmărilor”.

În timp ce fanii vedeau Brat Pack ca pe un grup de prieteni apropiați care duceau o viață plină de farmec, actorii înșiși se simțeau inconfortabil să facă parte din acest grup împotriva voinței lor, deoarece simțeau că le banalizează și le limitează cariera.

Citește și:
Cum a apărut Ianca, fiica lui Răzvan Simion, la nunta prezentatorului cu Daliana Răducan. Tânăra a atras toate privirile

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people