Demi Moore, apariție spectaculoasă la evenimentul Dolce & Gabbana din Milano. Actrița în vârstă de 61 de ani a purtat o rochie complet transparentă

Demi Moore a întors toate privirile la expoziția Dolce & Gabbana din Milano.

Demi Moore, apariție spectaculoasă la evenimentul Dolce & Gabbana din Milano. Actrița în vârstă de 61 de ani a purtat o rochie complet transparentă

Demi Moore s-a numărat printre vedetele care au sărbătorit în acest weekend cea de-a 40-a aniversare a brand-ului Dolce & Gabbana. Așa cum ne-a obișnuit deja, actrița, în vârstă de 61 de ani, a avut o apariție spectaculoasă la evenimentul din Milano, purtând o rochie transparentă din plasă argintie cu detalii strălucitoare.

Moore a accesorizat rochia cu lenjerie intimă neagră și o pereche de sandale cu toc.

O apariție îndrăzneață a avut și Rosie Huntington-Whiteley, care a purtat o rochie neagră transparentă, ce îi dezvăluia lenjeria intimă. Actrița Lily James a optat pentru o pereche de pantaloni negri și un top transparent în aceeași nuanță.

Expoziția, curatoriată de Florence Müller și produsă de IMG, celebrează procesul de creație al duo-ului italian Domenico Dolce și Stefano Gabbana.

„Visul nostru este să inspirăm noile generații, să le încurajăm să exprime ceea ce simt și să le dăm curaj”, a declarat Stefano pentru Financial Times.

Domenico a adăugat: „Ne-am dori ca tinerii să vadă în profesiile artistice o alternativă, un antidot la banalitate și omogenizare. Și dacă acest proiect îi va face să se minuneze de creativitatea și măiestria care sunt conținute nu doar în produsul final, ci în întregul proces, ne vom simți cu adevărat fericiți'.

Invitată recent în cadrul emisiunii Good Morning America, Demi Moore a oferit câteva detalii despre perioada dificilă pe care fostul său soț, Bruce Willis, o traversează. Actorul în vârstă de 69 de ani a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală.

„Cred că, având în vedere circumstanțele, se descurcă foarte bine”, a precizat Demi Moore.

Apoi, actrița, în vârstă de 61 de ani a împărtășit câteva dintre sfaturile pe care le oferă celor trei fiice pe care le are cu Willis – Belle, 29 de ani, Scout LaRue Willis, 32 de ani, și Rumer Glenn Willis, 35 de ani – pentru a putea trece cu bine peste această etapă din viața lor.

„Ceea ce voi împărtăși este ceea ce le spun copiilor mei, și anume că este important să fii alături de el în punctul în care se află și să nu te agăți de ceea ce nu este, ci de ceea ce este. Pentru că există o mare frumusețe, dulceață, iubire și bucurie în asta”, a mărturisit Demi Moore.

Bruce Willis a fost diagnosticat anul trecut cu demență frontotemporală, o afecțiune degenerativă care i-a afectat serios calitatea vieții și care l-a determinat să renunțe la actorie. Inițial, actorul în vârstă de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, însă după mai multe cercetări și teste, medicii săi au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență.

Potrivit Marca, starea de sănătate a lui Willis nu s-ar fi ameliorat în ultima perioadă, familia sa chiar declarând că se confruntă tot mai des cu momente dificile. În plus, apropiații actorului cred că este posibil ca starea lui de sănătate să nu se îmbunătățească semnificativ în viitor. Aceștia au mai declarat și că Bruce trece printr-o situație complexă, cu momente alternante de luciditate și dezolare.

Willis și-a sărbătorit recent cea de-a 69-a aniversare, înconjurat de familia sa, inclusiv de fosta soție, Demi Moore. Cu această ocazie, actrița în vârstă de 61 de ani a publicat pe Instagram două fotografii noi – una cu ea și Bruce purtând o discuție și alta cu Bruce jucându-se cu nepoata sa Louetta, primul copil al fiicei sale Rumer.

Demi Moore a dezvăluit, de asemenea, un instantaneu nedatat cu Bruce Willis alături de toate cele trei fiice ale sale – Rumer, Tallulah și Scout.

„La mulți ani, BW! Te iubim și suntem atât de recunoscători pentru tine”, a scris Moore în descierea imaginilor.

Citește și:
Noi detalii îngrijorătoare despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Ce au declarat apropiații actorului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people