Demi Lovato s-a logodit cu muzicianul Jutes după un an de relație

Demi Lovato și iubitul ei, muzicianul Jutes, s-au logodit.

Demi Lovato s-a logodit cu muzicianul Jutes după un an de relație

Demi Lovato s-a logodit cu muzicianul Jutes după un an de relație, potrivit Page Six. Jutes (numele real: Jordan Lutes) a cerut-o în căsătorie pe artistă sâmbătă, în Los Angeles, cu un inel de logodnă strălucitor cu diamant masiv, în formă de pară, proiectat la comandă, de la Material Good.

Demi Lovato s-a logodit cu iubitul ei, Jutes

Îndrăgostiții, care au purtat amândoi ținute complet negre, au părut mai fericiți ca niciodată la ședința foto de logodnă discretă, privindu-se unul pe celălalt cu dragoste în timp ce un fotograf le făcea poze. Cadrul simplu, dar romantic, a prezentat o perdea neagră cu petale de trandafir și lumânări pe podea.

După cererea în căsătorie, pe care People a descris-o ca fiind „personală și intimă”, o sursă a declarat pentru Page Six că Jutes a surprins-o pe Lovato ducând-o la restaurantul Craig’s din West Hollywood, California, unde li s-au alăturat familia și cei mai apropiați prieteni.

„Sunt încă fără cuvinte. Noaptea trecută a fost cea mai frumoasă noapte din viața mea și nu-mi vine să cred că mă voi căsători cu dragostea vieții mele @jutesmusic… Iubirea mea, sunt mai mult decât încântată să mă căsătoresc cu tine… fiecare zi pe care am petrecut-o cu tine a fost un vis devenit realitate și abia aștept să te iubesc și să te prețuiesc pentru totdeauna. În cinstea restului vieții noastre. Te iubesc iubitule 🥰”, a scris ulterior Lovato, în vârstă de 31 de ani, pe Instagram.

Jutes, în vârstă de 32 de ani, a reluat aceste sentimente în propria postare, scriind: „Ieri mi-am cerut cea mai bună prietenă în căsătorie, iar ea a spus da. Nu-mi pot imagina viața mea fără tine și, slavă Domnului, acum nu va trebui să o fac niciodată. Mă simt ca cel mai norocos bărbat în viață în acest moment. sunt atât de îndrăgostit de tine @ddlovato 🖤”.

Cum s-au cunoscut cei doi

Lovato și Jutes au o legătură romantică din august 2022, la aproape doi ani după ce actrița din „Camp Rock” a pus capăt primei sale logodne cu actorul Max Ehrich. Ei și-au făcut debutul pe covorul roșu ca și cuplu la gala Clive Davis Pre-Grammy de la The Beverly Hilton din Beverly Hills, California, în februarie.

Înainte de logodna lor, Lovato a vorbit recent și despre relația ei cu Jutes, când a fost invitată la emisiunea „The Jennifer Hudson Show”, la începutul acestei luni. Actrița de la Disney Channel i-a spus prezentatoarei Jennifer Hudson că l-a întâlnit pe actualul ei logodnic în studioul de înregistrări când lucra la albumul ei 2022, „Holy Fvv-k”. Muzicianul a ajutat-o să scrie câteva dintre melodiile prezente pe cel de-al optulea album de studio al ei, inclusiv „Substance”.

„Am lucrat foarte bine împreună și, de asemenea, suntem pur și simplu super îndrăgostiți”, a împărtășit Lovato. „Este uimitor să găsești pe cineva cu care pur și simplu râzi și cu care ajungi să faci muzică. Este atât de special.”

Citește și:
OFICIAL: Când începe Survivor All Stars la PRO TV și cine sunt cei 20 de concurenți

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people