Delia transmite un nou mesaj tranșant după ce a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii

Delia a reacționat pe rețelele de socializare, după ce a fost criticată pentru declarațiile referitoare la familie și copii.

Delia transmite un nou mesaj tranșant după ce a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii

Delia a fost întrebată în repetate rânduri dacă are în plan să devină mamă sau de ce nu are un copil până în prezent. Recent, artista a declarat că nu își dorește să își mărească familia, motiv pentru care internauții au criticat-o dur. În urma scandalului din mediul online, jurata de la „X Factor” a reacționat.

Afirmațiile Deliei au iscat intrigi pe rețelele de socializare, iar internauții au criticat-o dur pe vedetă pentru faptul că a spus că nu își dorește copii. Declarațiile sale au devenit virale pe internet, iar reacțiile și părerile nu au întârziat să apară. În urma criticilor, Delia nu a lăsat situația să treacă fără să reacționeze, motiv pentru care a transmis un mesaj tranșant.

Vedeta a ținut să mulțumească celor care i-au transmis mesaje de susținere, însă a ținut să precizeze că nu era nevoie ca cineva să îi sară în apărare sau, cel puțin, așa ar fi fost cazul într-o societate normală.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru video-urile pe care le-ați făcut. Nu e nevoie să mă apere nimeni, nu am nevoie să fiu apărată pentru… într-o lume normală la cap, nu ar trebui să fiu apărată dacă vreau să mănânc ceva, să mă îmbrac cuiva. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări. Am voie să zic că prefer apa plată și nu minerală, pot să fac asta?”, a spus Delia.

Artista a ținut să sublinieze faptul că unul dintre principalele motive pentru care a făcut acele declarații îl constituie faptul că de mai bine de 20 de ani este întrebată dacă intenționează să facă un copil.

„Eu nu am vorbit în numele umanității, eu n-am dat sfaturi în a face copii, fiecare poate face ce dorește. Eu am vorbit despre mine, despre întrebările inconfortabile. Doar nu crede cineva că principalul motiv pentru are eu am zis n-aș vrea să fac copii este pentru că suntem mulți. Nu e cazul. De 20 de ani primesc aceeași întrebare și același gen de tratament. Am să răspund și de acum încolo în fel și chip, am să răspund cu tot felul de tâmpenii. Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta. Nu merită nimeni chestia asta, nu cer să empatizați cu mine. Sunt mult prea fericită pentru frustrările multora, înțeleg asta.

Foarte important este că eu vorbesc despre ce simt eu acum, azi. E posibil ca peste o lună, două să am alt părere despre ce vreau să fac. Acum asta simt acum. Alimentată de foarte multe întrebări, e posibil să vorbesc mai acid”, a mai declarat Delia.

Citește și:
Gina Chirilă & Bogdan Vlădău, dezvăluiri neașteptate despre problemele din relația lor

FOTO: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people