Delia și-a îngrijorat fanii cu o imagine. Cum s-a fotografiat artista

Delia și-a îngrijorat fanii după ce a publicat o imagine.

Delia și-a îngrijorat fanii care o urmăresc pe Instagram după ce a postat o imagine în care se poate observa că stă întinsă pe un pat și are o perfuzie la mână. Cântăreața a fost la o clinică privată pentru o perfuzie cu vitamine, astfel că urmăritorii ei s-au liniștit când au aflat că nu este vorba despre o problemă medicală gravă. 

Delia are o carieră muzicală de succes, iar cu fiecare ocazie își surprinde fanii, fie că e vorba de un videoclip inedit sau de o colaborare fresh. Recent, artista a împărtășit cu urmăritorii o serie de cadre de la filmările unui clip. În acele imagini cântăreața nu este singură, ci alături de Antonia, ceea ce înseamnă că urmează să apară într-un videoclip împreună. Fanii sunt nerăbdători să afle cum va ieși proiectul, dar, până atunci, au fost încântați să admire și câteva fotografii din culise, pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

Cu mai multe ocazii, Delia s-a folosit de notorietatea ei pentru a transmite diverse mesaje persoanelor care critică constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea lor de a apela la intervenții estetice. Prin reacțiile cântăreței, ea a vrut să atragă atenția asupra comentariilor toxice și sexiste la adresa femeilor.

Delia a făcut recent o confesiune legată de viața ei personală. Artista a mărturisit că a apelat la terapie, însă a renunțat destul de repede la acest ajutor specializat și a explicat care este motivul.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: „Vai, sărăcuța.” Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte OK”, a spus Delia în podcast-ul „Ac de siguranţă” moderat de Răzvan Exarhu. 

În același podcast, Delia a vorbit din nou despre curiozitatea fanilor cu privire la decizia ei de a deveni sau nu mamă, mărturisind că ea a răspuns sincer la unele întrebări venite din partea acestora.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: „Nu vreau să fac copii.” Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (n.red. – în timpul unui LIVE pe TikTok)”, a povestit Delia.

Artista a mărturisit că nu și-a schimbat părerea deoarece consideră că a avea un copil este o responsabilitate foarte mare.

„Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează. În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red. – să nu devină părinți). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți”, a mai spus ea.

Citește și:
Adevăratul motiv pentru care Mario Fresh și-a șters pozele de pe Instagram, inclusiv pe cele cu iubita lui, Alexia Eram: „Foarte multe schimbări…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people