Delia, răspuns acid după ce a primit un comentariu jignitor pe social media: „Am fost finuță când am zis asta”

Delia a reacționat după ce a primit un comentariu deranjant pe rețelele de socializare.

Cu mai multe ocazii, Delia s-a folosit de notorietatea ei pentru a transmite diverse mesaje persoanelor care critică constant femeile pentru aspectul lor fizic ori pentru alegerea lor de a apela la intervenții estetice. Prin reacțiile cântăreței, ea a vrut să atragă atenția asupra comentariilor toxice și sexiste la adresa femeilor.

Pe TikTok, Delia a primit un comentariu jignitor din partea unui bărbat. Artista nu a lăsat ca remarca deranjantă a acestuia să treacă neobservată, așa că a decis să reacționeze. Totul a pornit după ce Delia a participat la competiția OMU Marathon, artista fiind deja de mai multă vreme o împătimită a drumețiilor și competițiilor de alergare montană. Cântăreața a împărtășit cu fanii detalii legate de această experiență, însă a existat și o persoană care i-a lăsat un comentariu extrem de nepotrivit.

„Ce înseamnă ca soțul să nu își facă treaba în dormitor”, este comentariul jignitor primit de Delia pe TikTok.

Ulterior, a venit și răspunsul din partea Deliei. Artista a ales să reacționeze într-o notă sarcastică, dar prin care a vrut să transmită cât de problematică este această remarcă sexistă. 

„Stai puțin. Ce? Poftim? Stai, pentru comentariul ăsta trebuie să îmi desfac părul să avem o discuție. Ok. Nu există niciun alt motiv pe lumea asta ca o femeie să participe la o cursă de tip semimaraton sau maraton, nu e niciun alt motiv decât că e ne******. Adică încerc să îmi dau seama câți concurenți am fost, bănuiesc că la bărbați nu se pune, ei aleargă pentru că sunt pasionați, doar femeile sunt ne****** care aleargă. La bărbați e ok, nu? Ce femeie e aia care aleargă? Cum adică, ce motiv ai să alergi? Nu te… bărbatul acasă? De ce alergi? Alergi după…? Totul se rezumă la sex, tot ce este în jurul unei femei este despre sex. Atât reprezintă în mintea unora probabil. Adică, dacă a părăsit locul de spălat vasele și a îndrăznit să aibă vreo pasiune, vreo chemare către ceva, vreo curiozitate despre lume, despre călătorii… Îți dai seama, dacă se duce pe munți și-o caută, se duce pentru… Îmi pare rău că existați. Am fost finuță când am zis asta, putea să fie mai rău de atât, dar chiar îmi pare rău.

Dar totuși, ca să nu rămână domnul nelămurit, o să explic de ce m-am apucat de alergat. Știi, la fiecare kilometru parcurs, simt așa cum am câte un orgasm și e un orgasm pe kilometru. Dacă, de exemplu, cursa are 20 de kilometri, eu am practic 20 de orgasme. Și după 20 de kilometri, gen te uzi, ești leoarcă efectiv, fleașcă… la șosete. E o orgie ce se întâmplă la cursele astea, este sex în grup. Că suntem grupuri, mari, mulți oameni. Lăsați-mi numărul soției să o sun să o iau la alergat”, a transmis Delia. 

@delia Replying to @strachinaruionutj ♬ original sound – Delia

Acum ceva timp, Delia a spus cum se raportează la criticile primite pe social media. Artista a precizat că este obișnuită cu expunerea, având în vedere faptul că se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, dar nu consideră că artiștii trebuie să ofere explicații celorlalți pentru tot ceea ce fac.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a declarat Delia în cadrul unui interviu pentru Adevărul

Citește și:
Emil Rengle, dezvăluiri inedite despre relația cu logodnicul său, Alejandro Ferandez: „Plănuiam de ceva timp'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people