Delia, mari probleme în timpul concertului de la Untold. Ce a pățit vedeta: „Îmi plesneau venele pe cap”

Delia a povestit prin ce a trecut în timpul concertului de la Untold.

Delia, mari probleme în timpul concertului de la Untold. Ce a pățit vedeta: "Îmi plesneau venele pe cap"

Delia e o artistă de succes, care reușește să își impresioneze de fiecare dată fanii. De la colaborări muzicale inedite și până la apariții spectaculoase, cântăreața este admirată de un public numeros. Ea nu ezită să-și expună punctul de vedere pe diverse subiecte și este apreciată pentru autenticitatea de care dă dovadă.

Delia a susținut un concert în cadrul Festivalului Untold de la Cluj, însă a avut parte de o experiență extrem de neplăcută, cauzată și de vestimentația pe care a ales-o pentru eveniment. Deși în ziua concertului vremea era caniculară, cântăreața a optat pentru o ținută extravagantă, din latex negru, deloc potrivită cu temperaturile crescute.

După concertul de aproximativ o oră, Delia a povestit pe rețelele de socializare că a fost la un pas de leșin și că, ajungând în culise, a cerut apă și s-a întins pe o canapea.

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untlod la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex”, a povestit ea.

„Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a mai declarat artista.

„Nu că a fost cald, a fost inuman. În contextul în care eram îmbrăcată așa cum eram îmbrăcată și aveam două ventilatoare stânga-dreapta, într-un punct fix care nu făceau față. Nu mă plâng! A fost uimitor”, a mai spus vedeta după concertul de la Untold 2023.

Cu toate acestea, Delia a avut numai cuvinte de bine de spus la adresa publicului de la festival.

„A fost cel mai greu concert vreodată! Fizic l-am dus foarte greu. Dar a fost plin de adrenalină! A fost superb! Și foarte multă lume! Și la ora aia! Și în soarele ăla! Și vă mulțumesc foarte mult că ați fost alături de mine”, a spus Delia pe Instagram.

Cum răspunde Delia celor care îi critică stilul vestimentar

Stilul său vestimentar a stârnit adesea controverse în mediul online, artista optând fie pentru ținute sexy care îi pun în valoare corpul, fie pentru piese casual, pline de culoare, accesorii inedite, reușind să surprindă cu fiecare apariție.

La fiecare fotografie pe care o postează în mediul online, există fani care îi laudă stilul, dar și unii care o critică pentru modul în care se îmbracă.

Într-un clip postat pe contul ei de Tiktok, Delia a povestit fanilor că este adesea criticată pentru stilul pe care îl abordează, ba mai mult, unele persoane au întrebat-o „De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?”.

Artista a precizat că prin natura meseriei sale abordează un stil mai extravagant, mai ales pentru că fanii care merg la concertele ei se așteaptă să vadă lucruri spectaculoase.

„Cam ce aș mai putea să răspund la întrebarea ‘Hei, Delia! De ce nu te îmbraci și tu ca un om normal?’ … orice ar însemna asta … Pentru că nu sunt un om normal. E nevoie de o subtitrare, e nevoie să scrii. Adică, în momentul în care se postează un artist într-o ținută, el trebuie să specifice: ‘Hei, nu uitați: sunt artist, mă duc la concert’. Știți, concertul este ăla unde e o scenă, sunt lumini, reflectoare, oameni care plătesc un bilet și vor să vadă ceva spectaculos. Ceva spectaculos, nu un civil pe scenă, îmbrăcat normal. (…) „De ce nu te îmbraci normal?” Normal cum? Cam cât de normal?”, a transmis Delia pe TikTok.

Citește și:
Ce spune Lora despre presupusul conflict cu Delia din cauza unei piese a trupei Azur: „Nu am vrut să iasă niciun tărăboi’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people