Delia, dezvăluiri despre momentele în care se confruntă cu anxietate: „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla”

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România.

Delia, dezvăluiri despre momentele în care se confruntă cu anxietate: "Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla"

Delia este una dintre cele mai de succes artiste din România și a vorbit recent despre momentele mai puțin plăcute cu care se confruntă.

Artista în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că are momente de anxietate și că încearcă să le facă față, deși este conștientă că le poate controla foarte mult

„Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult. Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi face plăcere”, a dezvăluit Delia Matache, într-un interviu acordat Antena Stars.

Cu toate acestea, Delia rămâne optimistă și spune cât de important este pentru starea psihică a unei persoane să nu se lase doborâtă de acesta momente de anxietate.

„E bine să te poți repoziționa de fiecare dată, să nu te lași doborât și să găsești echilibrul”, a spus cântăreața care este jurat în cadrul emisiunii „iUmor”.

Delia este una dintre artistele apreciate din România, începându-și cariera muzicală la o vârstă fragedă. Artista și Nick, pe numele său real Nicolae Marin, au format timp de patru ani, între 1999 și 2003, una dintre cele mai cunoscute și de succes trupe din România, având nenumărate piese îndrăgite de fani, precum „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Nu pot să uit” și „Vreau să plâng.”

Trupa N&D s-a destrămat, iar Delia are în prezent o carieră solo de succes și e implicată în tot mai multe proiecte muzicale și de televiziune, cum ar fi emisiunile „X Factor” sau „iUmor” de la Antena 1. 

Recent, în cadrul podcastului „La Mijloc” moderat de Codin Maticiuc și Anghel Damian, Delia a vorbit cu sinceritate despre cariera ei, dar și despre momentele dificile pe care le-a întâmpinat până acum. Artista a povestit că au apărut o serie de schimbări în viața ei odată cu pandemia.

„Eu sunt în momentul în care aș face cât mai puține, mi-aș lua timp pentru mine cât mai mult și l-aș stoarce exact cu ce vreau să fac și cu ce vreau să-mi bucur inimioara. Aș cuceri munți, m-aș plimba în toată lumea. Vreau să-mi trăiesc viața frumoasă, am muncit extrem de mult de copil, muncesc în continuare, dar cu „ajutorul” acestei pandemii mi-am dat seama cum este să fii om normal și e plăcut să fii om normal. E plăcut să stai acasă și să ai o rutină, e plăcut să dormi acasă în patul tău, e plăcut să mănânci mâncare caldă și nu din benzinării.”

Citește și:
Adela Popescu, confesiuni despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat: „Nopți în care nu am dormit și am plâns…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people