Delia, apariție neașteptată pe social media. Ce au spus fanii despre look-ul artistei

Delia a stârnit din nou reacții diverse în social media cu un look extravagant.

Delia, apariție neașteptată pe social media. Ce au spus fanii despre look-ul artistei

Delia a împărțit din nou Internetul, după ce a publicat o imagine care a stârnit diverse reacții. Cântăreața a avut un look excentric, iar comentariile din partea fanilor nu au întârziat să apară. 

Delia a publicat o fotografie în care se poate observa cu ușurință că poartă pe cap un accesoriu aparte cu țepi. La scurt timp după ce le-a arătat urmăritorilor această imagine, au venit și comentariile din partea lor, unii dintre aceștia fiind surprinși de look-ul vedetei. „Mi-a adus aminte când am călcat pe un arici de mare… dar nu știu de ce”, „O plăceam dar devine cam stranie… Și când te uiți ce drăguță este fără toate aceste „bijuterii”, „Cred că a luat un alt drum… trist”, „Începi să devii înspăimântătoare!”, „Sincer foarte urât!! negrul ăsta chiar artistic fiind nu îmi place instigă la rău”, „Te-ai făcut și arici de mare!”, „Delia câte ai ajuns să faci pentru faimă și bani, „De la sirena apelor te-ai făcut ariciul apelor”, sunt câteva dintre comentariile primite de Delia pe Facebook.

Recent, Delia a creat o isterie în masă pe rețelele de socializare cu noua ei achiziție, fiind vorba despre o pereche de cizme supradimensionate de la brandul MSCHF, realizate în colaborare cu un alt brand popular, mai exact Crocs. Artista a publicat pe Instagram un video în care le prezintă fanilor achiziția ei și le arată câteva sugestii de articole vestimentare și accesorii pe care le vede ca fiind potrivite cu aceste cizme.

De asemenea, Delia s-a pozat purtând cizmele din colecția MSCHF x Crocs și, așa cum probabil era de așteptat, achiziția ei a stârnit diverse reacții în rândul fanilor. „Numai Delia putea purta așa ceva”, „Cât au fost gumarii?”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți?”, „Te-ai încălțat cu pufuleți”, „Bune pentru mers la pescuit”, „Sper că nu ai dat bani pe oribilitățile alea!”, „Ador”, „Mă întreb…unde găsești întotdeauna atâtea lucruri interesante”, „Diferența între noi și Delia este că ea își trăiește viața din plin nu pierde timp judecând pe alții 🔥În schimb noi suntem setați să urmărim anumite reguli care sunt făcute de alții că așa trebuie și din păcate uităm să trăim cu adevărat”, sunt o parte dintre comentariile primite de Delia pe Instagram.

Acum ceva timp, Delia a spus cum se raportează la criticile primite pe social media. Artista a precizat că este obișnuită cu expunerea, având în vedere faptul că se află de mulți ani în lumina reflectoarelor, dar nu consideră că artiștii trebuie să ofere explicații celorlalți pentru tot ceea ce fac.

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a declarat Delia în cadrul unui interviu pentru Adevărul

Citește și:
Florin Ristei, dezvăluiri despre Ștefan Bănică și perioada în care amândoi au făcut parte din juriul emisiunii X Factor: „Când îl vezi tot timpul aranjat…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people