Delia a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește copii: „Nu stau eu bine fără stres?”

Delia a dezvăluit care este motivul pentru care ea și soțul ei nu și-au mărit familia până în prezent.

Delia a dezvăluit motivul pentru care nu își dorește copii: „Nu stau eu bine fără stres?”

Delia este una dintre cele mai apreciate și urmărite artiste din România, care se bucură de un succes răsunător. Dincolo de concerte și spectacole, cântăreața este implicată și în proiecte TV precum „X Factor” și „IUmor”. Vedeta are un stil de viață agitat, iar ea și soțul său sunt tot timpul în căutare de noi activități.

Delia și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012 și au o relație superbă. Soțul artistei nu este doar un partener de nădejde în viața de cuplu, ci și în viața profesională, Răzvan fiind managerul cântăreței. De asemenea, cei doi împart și aceleași pasiuni, iar călătoriile sunt la ordinea zilei. Delia și Răzvan au vizitat de-a lungul timpului foarte multe țări, fiind interesați de noile culturi, dar și de expedițiile în natură.

De ce nu își dorește Delia copii

Prin urmare, programul foarte încărcat al celor doi îi ține tot timpul ocupați. Cu toate acestea, unii au rămas curioși de ce vedeta și soțul ei nu și-au mărit familia în 10 ani de căsnicie. Delia le-a răspuns celor care o întreabă constant de ce nu vrea un copil și a precizat, în stilul caracteristic, că viața și-o controlează exact așa cum vrea.

@bubulet4 Delia Matache explica de ce nu isi doreste sa aiba copii#5pasidebine #fy #fyp #fypage #fypシ #fypシ゚viral #tiktok #romania #delia#copil@Fy! ♬ sunet original – Bubulet4

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm. De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.

Cu toate că vedeta și soțul ei nu plănuiesc să aibă un copil în viitorul apropiat, artista îi adoră pe cei doi nepoți ai săi. Delia se mândrește de fiecare dată pe rețelele de socializare cu fetița și băiețelul surorii sale, Oana, care se bucură de fiecare dată când o văd pe mătușa lor. Artista postează des imagini în timp ce se joacă, dansează sau cântă cu micuța Jessie, cele două înțelegându-se de minune.

Cum se înțelege artista cu soțul ei

Într-un interviu pentru Fanatik.ro, Delia a dezvăluit cât de bine se înțelege cu soțul ei și cum reușesc să păstreze mereu o legătură armonioasă în cuplu. Artista și Răzvan Munteanu călătoresc tot timpul împreună și au parte de cele mai inedite experiențe, descoperindu-se zilnic unul pe celălalt. 

„Înseamnă foarte mult, înseamnă familia mea, înseamnă extrem de multe. Răzvan are multiple calități, funcționăm foarte bine împreună din toate punctele de vedere. Trei calități ar fi prea puțin, el este mult mai complex. Nu prea avem conflicte în familie, nu apar, suntem mereu pe pace și echilibru. Nu știu cum reușim asta, dar cred că suntem doi oameni echilibrați”, a spus Delia pentru Fanatik.

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people