Delia a avut parte de o experiență inedită în Nepal. Ce a povestit artista: „Mare vedetă sunt”

Delia trăiește o adevărată aventură în Nepal, acolo unde se află de câteva zile.

Delia a avut parte de o experiență inedită în Nepal. Ce a povestit artista: "Mare vedetă sunt"

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Delia este o pasionată a călătoriilor. Când vine vorba de escapade pe diferite plaje exotice, ea este una dintre artistele care apreciază din plin să se bucure de astfel de locuri. De la India, Maldive, Cancun, Tulum, Thailanda și până la Zanzibar, vedeta este recunoscută pentru faptul că preferă să meargă și să exploreze destinații de vacanță diverse. 

Pe lângă destinațiile exotice de vacanță, în ultimii ani Delia a început să fie atrasă de hiking, declarând în mai multe rânduri cât de satisfăcătoare sunt pentru ea urcările pe munte, la picior. Artista și-a obișnuit deja fanii cu imaginile superbe din călătorii pe care le împărtășește pe contul personal de Instagram, dar și pe alt profil separat, @delianomad.

De data asta, Delia a pornit în ceea ce pare a fi aventura vieții ei. În urmă cu câteva zile, artista și soțul ei, Răzvan Munteanu, au ajuns în Nepal și se pregătesc pentru o expediție cu adevărat provocatoare pe Muntele Everest. Artista și-a ținut la curent fanii cu experiențele întâmpinate, însă a avut parte și de o surpriză. În publicația thehimalayantimes, a apărut o știre legată de expediția ei de pe Everest. În știre, se precizează că vedeta și partenerul ei vor merge în tabăra de bază Everest și vor sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu. 

Delia a văzut că expediția ei Nepal a apărut în presa locală și le-a dezvăluit și fanilor acest lucru.

„Mare vedetă sunt.. bueeei”, a scris Delia pe Instagram. 

Atunci când are câteva zile libere, Delia nu ratează ocazia de a merge într-o călătorie. Acum ceva timp, atunci când artista s-a întors dintr-o escapadă la munte, a povestit pe Instagram că o încearcă un sentiment de dezamăgire pentru că și-ar fi dorit ca această drumeție să dureze mai mult.

„E frumos acasă, îmi place acasă, ador, dar vibe-ul pe care l-am avut zilele astea pe munte și acest stop brusc nu-mi place niciodată. Faptul că 7 zile ești pe hiking și ai câte un obiectiv, câte un vârf nou, sute de chestii de văzut și dintr-o dată te întorci acasă și vezi blocuri mai mult sau mai puțin frumoase… M-am pus pe cântar de curiozitate, am pus masă musculară, m-am îngrășat, pe cântar pare că sunt mai grăsună. N-ar avea nicio logică să mă fi îngrășat. Cu siguranță după o săptămână de munte acum și încă 10-12 zile când am fost în Elveția s-a pus masă. Urcări, coborâri zilnic. N-am avut nicio zi de pauză. Ascultați-mă pe mine: Nu vă apucați de munte, de sporturi outdoor, creează dependență, nu există să te saturi, să te plictisești. Poate nu se întâmplă asta tuturor. Da, nu vă duceți la munte, mergeți în cluburi, la mall. Muntele îți fură sufletul, te face să te simți cum nu te face nimic”, a mărturisit Delia pe contul ei de Instagram. 

Citește și:
Veste extraordinară pentru Adda după aproape doi ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people