Declarațiile inedite făcute de Liviu Teodorescu înainte de a deveni tată: „Voi aștepta și un al doilea suflet”

Liviu Teodorescu va devenit în curând tată, soția lui fiind însărcinată cu o fetiță.

Declarațiile inedite făcute de Liviu Teodorescu înainte de a deveni tată: "Voi aștepta și un al doilea suflet"

În curând, Liviu Teodorescu și soția lui, Iulia, vor deveni părinți. Partenera artistului este însărcinată cu o fetiță și amândoi abia așteaptă venirea ei pe lume. Cei doi s-au gândit deja la numele pe care îl va purta fiica lor, mai exact Ecaterina. 

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob formează un cuplu din perioada liceului. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2021. Artistul nu a ascuns faptul că își dorește ca într-o zi să aibă un copil și iată că se va întâmpla în curând acest lucru. Cântărețul a vorbit recent despre ce i se spune cel mai des acum, cu puțin timp înainte să devină tată. 

„Vedeți voi ce vă așteaptă! Așa sună fraza cea mai amenințătoare cu care mai toți ne amenință, glumind, desigur. Nu formula aia „cu mi s-a rupt apa”, fiindcă de aia nu mă tem. Nu vreau să se întâmple acum, dar altfel… Toată lumea ne spune asta, să ne pregătim pentru ce va veni. Cred că suntem cam inocenți noi în gândire, fiindcă nu o luăm prea în serios pe asta. Preferăm să așteptăm și să vedem ce ne așteaptă și după aia să decidem cum o să reacționăm. Nu ne panicăm din start!”, a declarat Liviu Teodorescu pentru Playtech Știri

Liviu Teodorescu a spus ce părere are despre ideea de a asista la nașterea fiicei sale:

„Personal aș asista, nu aș avea niciun fel de problemă, dar nu știu dacă birocratic vorbind se poate. Adică, dacă îți permite sistemul medical din România să asiști la o naștere. Nu cred, sincer vă spun! Nu cred că e ca filmele acelea americane în care stai și vezi tot.”

În ceea ce privește un al doilea copil, artistul preferă să nu își facă planuri pentru moment.

„Nu știu dacă sunt pregătit și pentru al doilea copil. Momentan așteptăm să vedem ce se va întâmpla și cum ne vom descurca cu unul, apoi vom mai vedea! Voi aștepta și un al doilea suflet și ăla va fi tot un copil. Dar nu e o decizie clară nu vom vedea cum ne descurcăm cu unul. Nu ne dorim să nu fim raționali”, a mai spus Liviu Teodorescu pentru sursa citată anterior. 

Liviu Teodorescu a aflat într-un mod inedit că va deveni tată. Soția lui a fost cea care i-a dat vestea și i-a pregătit o surpriză. Cei doi se aflau la o cină, iar la un moment dat cântărețul a primit de la partenera lui un cadou care conținea o pereche de adidași mici și mesajul: „Bună, tati! Te rog să îi ții tu până ne vedem. Eu și mami te iubim.”

„Îmi doream, încercam de ceva timp, dar una e să vrei și alta e să se întâmple. Este copleșitor. Am ieșit în oraș pur și simplu, o seară ca oricare alta. Nu se anunța a fi nimic special. Eram la un restaurant foarte scump din București, mâncasem ceva, băusem ceva. Și la un moment dat mi-a spus că vor oamenii ăia de la restaurant să fac un unboxing și să ne facă un discount. Și-mi aduce pachetul ăla. (…) Am început să am TikTok-ul plin de videoclipuri despre schimbat scutece. Îi mai vorbesc, îi mai cânt. Ne-am gândit la un nume și cred că ăsta o să rămână, Ecaterina. Ulterior după ce noi ne-am gândit la numele ăsta am aflat că pe mama socrului din partea Iuliei o chema așa”, a povestit Liviu Teodorescu în emisiunea „La Măruță” de la PRO TV.

Citește și:
Ce spune Carmen Grebenișan despre kilogramele în plus acumulate în timpul Survivor România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people