Declarațiile despre Andreea Bălan care au surprins pe toată lumea: „Era a zecea roată de rezervă”. De la ce a pornit totul

Oase a făcut câteva declarații despre Andreea Bălan, despre perioada în care aceasta a participat la show-ul Dancing on Ice România.

Andreea Bălan este una dintre artistele foarte populare și respectate din România, având o carieră impresionantă care i-a adus un număr mare de admiratori. Cântăreața a participat de-a lungul timpului la mai multe emisiuni tip concurs, printre care America Express și Dancing on Ice, ambele difuzate de Antena 1.

În America Express, Andreea Bălan a reușit împreună cu buna ei prietenă Andreea Antonescu, să ajungă până în finală, însă echipa care a câștigat concursul a fost cea formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Oase, fostul co-prezentator America Express, a fost invitat la „Podcastito Express”, emisiune prezentată acum ceva timp de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY și a vorbit despre condițiile din concurs, mărturisind că a rămas fără glas în timpul emisiunii, a tușit cu sânge și câteva zile nu a putut să vorbească deloc.

Oase a făcut însă și câteva declarații despre Andreea Bălan, dar despre perioada în care aceasta a participat la show-ul Dancing on Ice România.

Nelu Cortea: Tu ai mai avut experiență cu Andreea Bălan la „Dancing on Ice”. Cum era Andreea acolo.
Oase: Băi, eu cred că la voi a fost mai bine.
Nelu Cortea: Serios?
Oase: E teroristă rău. Eu cred că de la „Dancing on Ice” a plecat și cearta cu Jean. Când s-a accidentat partenera lui Jean, Ana, atunci Andreea Bălan se încălzea. A și zis că intră ea imediat. Ea era ca o rezervă, dacă nu chiar rezervă.
Cătălin Bordea: Deci era o rezervă.
Oase: Era a zecea roată de rezervă.
Cătălin Bordea: Mamăăăă!
Oase: Da, pentru că noi eram deja nouă echipe.
Cătălin Bordea: Tu nu mai prinzi luna august!
Oase: Stați să vă explic. Înainte de show, noi ne încălzeam. Era un patinoar mic în spate pentru încălzire. Și ea se încălzea acolo, deși nu era în show, era rezervă. Eu nu puteam să mă încălzesc de ea. Și i-am spus, dar ea nimic. Și eu nu țin mult la de astea. M-am certat puțin cu ea și o luam pe sus. Îmi place de ea că e competitivă, sincer. Până la urmă trebuie să ai și partea asta. Este un concurs până la urmă, aici mă refer la America Express.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea, dezvăluiri despre America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, câștigătorii America Express, au acordat un interviu în cadrul podcastului Fain & Simplu al lui Mihai Morar. Cei doi au ținut să le mulțumească Andreei Bălan și Andreei Antonescu pentru susținerea din timpul competiției.

„Ele au venit la noi cu propunerea, din aeroport, ca să ne facem bisericuță. Mi-a zis că arăt a bucătar. Și am făcut alianță cu ele, că voiam, că nu voiam. Era alianță și cu Puya și cu Buta. Și culmea, a funcționat. Eu cred că, dacă noi nu făceam alianță cu fetele, dacă ziceam nu, cred că în etapa doi ieșeam… Ne-au ajutat să ajungem în finală… Le mulțumim din suflet și fără Andre nu cred că am fi câștigat America Express”, a declarat Nelu Bordea.

„Bălancele, Andrelele, s-au echilibrat și ele oricum foarte bine. Antoneasca, mega zen. A temperat-o foarte tare. Bălanca, atunci când intră în competiție, intră tancul. Nu face de răutate, pur și simplu așa e felul ei… Andreea Bălan era peste tot. Când se vorbea ceva la careu intra și ea peste tine, influența votul. Ne lua oamenii în timpul probelor. E un fel de a fi pe care eu nu l-am mai văzut niciodată în viața mea. S-au suit în mașini care spuneau că nu le ia, pe drum spunea că nu are bani”, a povestit, râzând Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mărturisit că au fost foarte surprinși de faptul că au ajuns până în finala emisiunii.

„Noi nu ne așteptam să ajungem în finală, noi ne-am stabilit locul trei, dacă ajungem pe locul trei suntem bine rău. Ne bucuram că o să luăm telefoanele, o să sunăm fetele și chiar nu ne-am așteptat. Ne-am văzut în finală și am început să ne panicăm. A fost foarte emoționant, au fost foarte grele misiunile. Noi am realizat pe parcursul show-ului, dar în finală mai rău decât niciodată, cât de tare ne iubim soțiile”, au povestit cei doi.

Nelu Cortea a vorbit și despre contractul pe care l-a semnat înainte de a participa la emisiune.

„În contract apărea de vreo trei ori cuvântul ‘moarte’, în caz de moarte, în caz de moarte, în caz de moarte. Cumva îți rămâne în cap chestia asta”, a declarat el.

Citește și:
Andreea Bănică, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people