Declarația surprinzătoare făcută de Doina Teodoru, partenera lui Cătălin Scărlătescu: „Sunt măritată deja”

Doina Teodoru a făcut o declarație neașteptată.

Declarația surprinzătoare făcută de Doina Teodoru, partenera lui Cătălin Scărlătescu: "Sunt măritată deja"

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu discret. Cei doi preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului și vorbesc rar despre relația lor.

Doina Teodoru face parte din distribuția serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, de la Antena 1, unde o joacă pe Adina Balti, sora Evei (protagonista), o femeie care a făcut trecerea rapid de la adolescenţă la statutul de mamă şi soţie. La evenimentul de lansare, actrița a făcut mai multe mărturisiri surprinzătoare despre această producție. 

„Sunt măritată deja! A fost deja (n.red-nunta)! În universul ăsta, Camera 609”, a declarat Doina Teodoru pentru cancan.ro.

După ce a precizat că pasul acesta l-a făcut personajul pe care îl joacă în serial, Doina Teodoru a fost întrebată dacă se va întâmpla asta și dincolo de producție. 

„Nu am când, tu nu vezi că sunt toată ziua la filmări, la evenimente, dau interviuri, când să mă mai mărit? Așteaptă, că te anunț eu, vreau eu să te anunț.”

Doina Teodoru a mai spus că s-a simțit foarte bine pe platourile de filmare și își dorește ca publicul să aprecieze serialul. 

„Cu siguranță o să fie foarte mișto. Eu nu am văzut încă nimic din ce am filmat, dar pot să spun că e tare toată atmosfera de pe set. Și dacă noi ne simțim bine, clar o să treacă și de ecran. Este prima dată când lucrez cu doamna Ruxandra Ion, serial am mai făcut. Am filmat aproape toată vara. Am avut trei săptămâni de vacanță, în care fiecare am fugit pe unde am putut. Am fost plecată foarte mult în iulie, când a fost pauza. Și recunosc, că de când m-am întors și am început filmările, am mai fugit câte două zile la pește, când le-am avut legate”, a completat actrița pentru sursa citată. 

Acum ceva timp, Doina Teodoru a dezvăluit că înainte să îl cunoască pe partenerul ei, Cătălin Scărtălescu, nu știa foarte multe informații despre el. Cu toate astea, actrița a povestit o întâmplare amuzantă care are legătură cu faimosul chef. 

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a mai mărturisit Doina Teodoru. 

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au cunoscut la Vama Veche și au început să formeze un cuplu la câteva luni distanță de la acea întâlnire. Actrița are o mulțime de cuvinte de laudă la adresa partenerului ei, iar relația lor este din ce în ce mai serioasă. 

„Da, la Vama Veche ne-am întâlnit. A fost foarte fun! Am făcut clic instant! E o persoană cu foarte mult șarm, e greu să nu-ți placă de el! Relația noastră nu a început pe malul mării, cu siguranță! A început câteva luni bune mai târziu, acolo doar ne-am cunoscut! Întâmplarea a făcut să ne revedem la niște petreceri în câteva rânduri și acolo am reușit să ne cunoaștem un pic mai bine, după care am început să ieșim doar noi și acolo ne-am cunoscut și mai bine! Și am hotărât că vrem să ne cunoaștem din ce în ce mai bine!”, a declarat Doina Teodoru pentru sursa menționată. 

Citește și:
Cătălin Bordea, un nou mesaj neașteptat după ce a anunțat că a divorțat: „E plină lumea de relații…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people