Declarația cu care Diana Dumitrescu a surprins pe toată lumea: „Cel mai mare dușman al meu…”

Actrița a dezvăluit pe blogul personal mai multe aspecte privind lupta cu kilogramele în plus.

Declarația cu care Diana Dumitrescu a surprins pe toată lumea: "Cel mai mare dușman al meu..."

Diana Dumitrescu este printre cele mai cunoscute actrițe din showbiz-ul autohton, care se bucură zilnic de o familie superbă. Vedeta și soțul ei, Alin Boroi, sunt căsătoriți din 2018, iar împreună au un băiețel adorabil, pe nume Carol.

În anul 2019, Diana Dumitrescu a devenit mamă pentru prima dată, iar după naștere a avut de înfruntat stări accentuate de depresie și un surplus de kilograme. Chiar și acum, actrița în vârstă de 39 de ani se luptă să scape de ele și vorbește deschis despre aceste aspecte, lucru demn de laudă.

Actrița a dezvăluit pe blogul personal mai multe aspecte privind lupta cu kilogramele în plus.

„De câte ori încerc să-mi înfrunt dușmanul, de atâtea ori, moralul meu fuge și se ascunde! Azi, dușmanul meu a atins un apogeu… un număr pe care nu l-am mai văzut de când am născut, totuși este real si biciuitor! Nu știu exact ce înseamnă, dar sigur în dressing voi afla ca nu mai pot purta o rochie scurtă pe care abia așteptam să o port în această vară! Sigur, încrederea va fugi și ea și cu ea va lua curajul de a purta un costum de baie în două piese…
Cel mai mare dușman al meu, cântarul, mi-a dat lovitura fatală”, a spus actrița pe blogul personal.

Diana Dumitrescu a ținut să precizeze că motivul pentru care este atât de afectată de kilogramele în plus este că ea a avut mereu o siluetă frumoasă, fără mari eforturi, însă lucrurile au început să se schimbe după ce a rămas însărcinată.

„Adevărata luptă cu kilogramele a început abia la un an după ce l-am născut pe Carol. Pierdusem toate kilogramele luate în sarcină, 17 adică, si încă 3. Ajunsesem la 58 de kg și eram… vis după mine, dar ceva s-a întâmplat în acea toamnă. Pe parcursul a 3 săptămâni, brusc, am ajuns la 65 de kg, apoi 67, cu chiu cu vai am ajuns la 63, unde m-am oprit aproape 6 luni… iarna trecută reușisem să ajung la 60! Fericire maximă, urma să arăt bine în rochia de Revelion. Ura!!! De fericire mi-am scrântit glezna, ruptură parțială și totală de ligamente, am stat în pat o lună, am ajuns la 67 de kg, apoi 68… am rămas acolo, în ciuda oricărui efort de a slăbi, sală, fasting, mâncat puțin… până azi!”, a povestit actrița.

Diana Dumitrescu a mărturisit că, deși se simța foarte bine în ultima perioadă, a avut neplăcuta surpriză să observe că a ajuns la 70 de kilograme.

„Azi m-am trezit devreme. Azi m-am trezit la 6. Și dușmanul mi-a dat întâlnire. M-am dus, sigură pe mine pentru că în ultima perioadă m-am simțit tare bine în pielea mea, am purtat costum de baie în 2 piese, am fost la piscină, am băut fff multă apă. Eram bine. Mă simțeam bine. Azi, cel mai mare dușman, cântarul, mi-a dat lovitura de grație. Azi mi-a arătat 70!”, a mărturisit ea.

Citește și:
Andreea Berecleanu, confesiune despre soțul ei, Constantin Stan: „El a creat această amintire”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people