Declarația cu care Delia a surprins pe toată lumea: „Sunt bolnăvioară, sufăr de…”

Delia a făcut unele declarații surprinzătoare despre viața ei personală.

Declarația cu care Delia a surprins pe toată lumea: "Sunt bolnăvioară, sufăr de..."

Delia este una dintre cele mai cunoscute și bine cotate artiste din România, care se bucură de admirația a milioane de fani. Jurata de la IUmor și X Factor are un program foarte încărcat, iar concertele sunt programate pentru o lungă perioadă de timp. Cântăreața are o carieră muzicală de invidiat și de fiecare dată a demonstrat faptul că reușește să se adapteze trend-urilor și să le integreze în stilul ei.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cărora le dezvăluie aspectele vieții ei profesionale, dar și personale și le vorbește despre evenimentele mai mult sau mai puțin plăcute de care are parte.

Într-un interviu acordat recent, Delia a declarat că este convinsă că suferă de ADHD. Diagnosticul nu îi aparține unui specialist, ci este doar convingerea artistei, însă aceasta intenționează să apeleze și la medici.

„Sunt bolnăvioară, sufăr de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri. Cred că timpul petrecut la nani e pierdut și atunci încerc să prelungesc ziua și să mai fac altceva. Eu știu sigur că am, chiar dacă nu m-am dus la niciun psihoterapeut. Sunt 100% sigură, m-am autodiagnosticat, tot ce am citit despre asta duce aici. O să mă duc și o să obțin ștampilă ca să mă credeți. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu sunt cu nimic mai specială, sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place”, a spus Delia în cadrul podcastului Aproximativ discuții, găzduit de Gojira.

Ce spune Delia despre operațiile estetice

Foarte mulți dintre fanii Deliei se întreabă dacă artista a apelat până la operațiile estetice. În cadrul unui clip publicat pe TikTok, vedeta a abordat subiectul acesta. Cântăreața a povestit și ce intervenție ar vrea să își facă, însă a recunoscut că îi este frică.

„Mie botoxul mi se pare… decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema. Dar botoxul nu te face mai frumos, ci doar îți blochează un mușchi. Acidul hialuronic la nivelul feței nu am încercat și cum îmi arată mie simetria naturală a feței, nu cred că am nevoie. N-aș avea nevoie de bărbie sau de pomeți. La buze am încercat, mi se pare drăguț să fie mai pline, dar totuși nu exagerat. Cam atât, lasere și alte tratamente nu am încercat, însă aș vrea să încerc. Mi se pare că sunt în urmă rău la capitolul ăsta. Bine, nici nu am răbdare de așa ceva prea mult. Prefer să-mi fac acasă măști”, a declarat Delia pe contul ei personal de TikTok.

De asemenea, Delia a mai declarat că își dorește să își opereze nasul și să apeleze la procedura de rinoplastie, însă nu are curajul să facă acest pas important.

„Ce vreau să îmi fac, dar nu am curaj (n.red. nasul). E un pic așa, îl urăsc uneori. N-am curaj. El e ok așa cum e, dar ar putea să fie mai frumos, mai în vânt”, a mai spus Delia.

Citește și:
Cum a fost surprinsă Monica Bîrlădeanu în compania partenerului ei, Valeriu Gheorghiță

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people