Decizia surprinzătoare luată de Cristiano Ronaldo. Ce a făcut fotbalistul după ce s-a mutat în Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo ar fi luat o decizie surprinzătoare pentru el și familia lui.

Decizia surprinzătoare luată de Cristiano Ronaldo. Ce a făcut fotbalistul după ce s-a mutat în Arabia Saudită

După anunțul că pleacă de la Manchester United și că a semnat cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo surprinde de această dată cu o nouă decizie care are legătură și cu familia lui. 

Publicația The Mirror relatează că fotbalistul s-ar fi mutat împreună cu familia lui într-o vilă, după ce ar fi plecat din Suita „Kingdom” de la hotelul Four Seasons. Cristiano Ronaldo a locuit împreună cu partenera lui, Georgina Rodriguez, și cei cinci copii ai lor într-un apartament luxos care avea 17 camere, se întindea pe etajele 48 și 50 ale Kingdom Tower, considerată una dintre cele mai înalte clădiri din Aradia Saudită, și costa 300.000 de dolari pe lună. 

Sursele citate de publicația The Mirror au transmis că fotbalistul a părăsit hotelul în care era cazat. O persoană din interior care a confirmat rapoartele a declarat: „Cristiano și familia lui au părăsit hotelul în care se aflau.”

Până la acest moment, nu se știe cu exactitate locul în care locuiește Cristiano Ronaldo. Dar, se speculează că noua lui casă s-ar afla într-un complex exclusivist, acolo unde ar avea parte de securitate pentru el și familia lui, acces ușor la magazine, restaurante, săli de sport și nu numai. 

După anunțul plecării de la Premier League, au existat zvonuri conform cărora Cristiano Ronaldo s-ar orienta să se mute în cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru distracții și pentru cele mai bune restaurante din lume.

În luna februarie, s-a aflat că a fost scos la vânzare conacul din Cheshire în care a locuit Cristiano Ronaldo pentru suma de 5,5 milioane de lire sterline, după cum scrie The Sun. Conacul are 7 dormitoare, 6 băi, o piscină interioară, un teren de tenis, dar și o sală de cinema.

Cristiano Ronaldo va evolua la clubul sportiv Al-Nassr din Arabia Saudită până în 2025. În această perioadă, jucătorul în vârstă de 38 de ani va câștiga aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

„Istoria se scrie. Acesta este un transfer care, nu doar că va inspira clubul nostru să obțină un succes mult mai mare decât până acum, dar va inspira și campionatul nostru, națiunea și următoarele generații, băieți și fete, să devină cele mai bune versiuni ale lor. Cristiano, bine ai venit în noua ta casă”, a fost mesajul celor de la Al-Nassr.

Citește și:
Jude Law a devenit tată pentru a șaptea oară

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people