Decizia neașteptată luată de Otilia după ce anul trecut s-a căsătorit civil în Turcia: „Nu o să fie nicio nuntă…”

Otilia s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului trecut.

După doi ani de iubire, Otilia și-a unit destinele alături de partenerul său turc, Bekir Ali, în cadrul unei ceremonii civile de poveste care a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Artista a strălucit de fericire și a decis să împărtășească câteva momente de la marele eveniment cu comunitatea sa online. Ceremonia de căsătorie a avut loc în Turcia, țara în care cei doi locuiesc împreună.

Deși inițial plănuiseră ca în această vară să aibă loc nunta, cei doi s-au văzut nevoiți să amâne evenimentul din cauza programului încărcat pe care îl au amândoi.

„Vara aceasta nu o să fie nicio nuntă. Am avut mai multe evenimente, concerte și sesiuni de studio. Am hotărât să lăsăm nunta pentru anul următor. Doamne ajută să nu intervină și alte lucruri! Îmi doresc foarte mult să fac nunta pe 13 august. 13 este ziua în care ne-am cunoscut. Ba chiar, pe 13 am făcut cununia civilă. Atunci, vrem să facem nunta: pe 13 august și sperăm să nu intervină nimic”, a povestit artista pentru CIAO.ro.

Artista va petrece întreaga vară în Turcia, unde are programate mai multe concerte.

„O să stau aici până când termin ultimul concert din acest sezon, adică până pe 7 septembrie. Sunt în Turcia din iunie, încerc să petrec timp și cu soțul și familia, dar să mă duc și la concerte. Încerc să le fac pe toate!”, a mai povestit si ea.

Otilia mărturisește că are o relație foarte frumoasă cu mama soțului său, care o ajută cu orice are nevoie.

„Nu o simt ca și cum ar fi soacra mea! (râde) Niciodată nu am avut o relație atât de bună cu cineva așa cum o am cu ea. Este ca și cum ar fi cea mai bună prietenă a mea. Mergem la sală împreună, pot să îi spun orice, îmi ia apărarea tot timpul. Este cool, este amuzantă. Este, pur și simplu un om minunat! Are grijă de mine, îmi calcă dacă vreau, îmi face de mâncare, mă ajută cu tot ce vreau. Este de treabă. Simt că familia lui este și a mea. Sunt oameni minunați! Vă mai dau un exemplu aici. Când merg la mama, nu fac nimic. Mama a vrut ca eu să mă simt foarte bine când merg la ea, să mă simt ca în vacanță, ținând cont că muncesc enorm pentru cariera mea. Așa este și cu soacra mea. Nu mă lasă să fac nimic, să spăl sau să gătesc! Mă ține ca pe o prințesă. Ea este a doua mea mamă!”, mărturisește cântăreața.

Otilia și Bekir s-au căsătorit anul trecut

Într-un interviu acordat recent, cântăreața a răspuns zvonurilor potrivit cărora s-ar fi căsătorit deoarece iubitul este o persoană influentă și potentă financiar.

„Probabil da, ne-am gândit și la varianta asta, (n.red. – să vină în România), dacă ar găsi ceva aici, să aibă ceva de făcut, să-și găsească un rost. Să vină și să stea acasă, nu, la muncă. Nu e bogat. Nu e vreun milionar, se descurcă. Nu ar avea de unde la 23 de ani. Părinți… nu are un tată, a trecut prin ce a trecut, mai mulți bani am eu decât el. Nu asta e important. Eu nu sunt sclava banilor, nu am fost niciodată”, a spus Otilia Bilionera la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Otilia a ținut să precizeze că decizia de a se căsători a fost una bazată pe dragoste.

„Consider că viața este prea scurtă să nu o trăiește cum îți place și cu cine îți place. Știi cum e, banii vin și pleacă. Degeaba te măriți cu unul bogat, dacă nu e din dragoste, peste un an, banii se duc, se pot pierde și ce faci? Banii se fac împreună. Dacă există iubire și înțelegere, e cel mai important”, a mai spus artista pentru sursa citată.

Artista a mărturisit că a preluat în acte și numele de familie al soțului, nerenunțând la al său. Astfel, acum artista se numește Bekir-Brumă Otilia.

„Acum port și numele lui de familie, dar l-am păstrat și pe al meu”, a mai zis interpreta pentru sursa citată.

Între Otilia și Bekir Ali este o diferență de vârstă de 7 ani, artista fiind mai mare decât partenerul ei. Otilia a povestit că s-a cunoscut cu soțul ei pe plaja pe care acesta ar deține-o. Vedeta a spus că avea un concert acolo, iar de atunci s-a creat o conexiune între ei: „El are o plajă, am avut un concert la el, așa ne-am cunoscut.”

Citește și:
Cum au fost surprinși Gigi Hadid și Bradley Cooper la un restaurant din New York. Cei doi au plecat împreună

FOTO: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people