Decizia neașteptată luată de Doina Teodoru după ce Cătălin Scărlătescu s-a mutat la PRO TV. Ce a anunțat actrița: „E oficial! Nu se mai poate face nimic…”

Cătălin Scărlătescu a decis anul trecut să întrerupă colaborarea cu Antena 1, unde juriza emisiunea culinară Chefi la cuțite

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru formează un cuplu discret. Cei doi preferă să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. Inițial au evitat să-și expună public relația. Cu toate acestea, participarea la emisiunea „America Express – Drumul Aurului” de la Antena 1 i-a adus în lumina reflectoarelor, iar fanii au fost tot mai interesați de viața lor împreună.

Cătălin Scărlătescu a decis anul trecut să întrerupă colaborarea cu Antena 1, unde juriza emisiunea culinară Chefi la cuțite, iar în prezent jurizează la postul concurent, PRO TV, emisiunea Masterchef România.

În ceea ce o privește pe Doina Teodoru, ea a jucat în numeroase spectacole şi a putut fi urmărită şi pe micile ecrane, în proiecte tv precum America Express, iUmor, Băieţi de oraş și serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609, toate difuzate de Antena 1.

Se pare că și Doina Teodoru a renunțat la colaborarea cu Antena 1, lucru care a devenit evident după ce a anunțat public că va apărea într-un spectacol alături de mai multe vedete PRO TV, precum Cabral, Alex Bogdan, Anisia Gafton, Paul Ipate, Bogdan Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiș.

„Săriții”, căci așa se numește show-ul de improvizație în care va apărea Doina Teodoru, va avea loc la Sala Palatului în data de 21 noiembrie, de la ora 20:00. Partener media este platforma de streaming deținută de PRO, VOYO, iar show-ul are la bază emisiunea „Săriți de pe fix”, difuzată de PRO TV.

„Șoc! E oficial! Nu se mai poate face nimic. E clar că pe 21 noiembrie ne distrăm împreună la Sala Palatului! Fiți vigilenți și luați bilete că se dau ca pâinea prăjită cu unt și sare. În două oră dăm startul vânzării! Pe locuri! Doar două săptămâni de presale! Săriți pe ele!”, a anunțat actrița pe rețelele de socializare, alături de afișul show-ului.

Cătălin Scărlătescu, despre planurile de căsătorie cu Doina Teodoru

Într-un interviu acordat recent, Cătălin Scărlătescu a fost întrebat dacă el și Doina Teodoru s-au gândit la căsătorie și fac planuri în acest sens.

„O să auziți și clopote de nuntă! Deocamdată, este de bine! Doina este o femeie foarte inteligentă. Femeile inteligente știu să facă totul altfel. Doar alea neinteligente pun presiune, hai, hai, hai! Eu sunt un băiețaș asumat, mi-am văzut de relație. De trei ani de zile, sunt bobocel, cumințel, îmi văd de viața mea privată, de colegi. Mai există și nervi în relație, dar calmul și respectul fac absolut tot”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Cancan.ro.

Deși programul său este foarte încărcat din cauza filmărilor pentru emisiunea Masterchef, Cătălin Scărlătescu mărturisește că acesta nu este un inconvenient în relația cu actrița.

„La noi este foarte simplu. Ea face film și teatru, așa că ne înțelegem bine, nu se pune problema să nu înțelegem ceva. Avem mult timp petrecut împreună, plus că noaptea ne întâlnim acasă!”, a mai spus cheful pentru sursa citată.

Înainte să îl cunoască pe partenerul ei, Cătălin Scărtălescu, Doina Teodoru nu știa foarte multe informații despre el. Cu toate astea, actrița a povestit o întâmplare amuzantă care are legătură cu faimosul chef.

„Nu știam mare lucru despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc. Deși suntem amândoi în televiziune, suntem în domenii complet diferite, suntem în lumi complet diferite. Până să-l cunosc efectiv, nu aveam nicio părere. Țin minte că am făcut, la un moment dat, un sketch cu Andreas Petrescu despre Chefi la cuțite și eu eram concurenta și l-am întrebat pe Andreas: care-i treaba? Că eu tot vorbeam cu acest Cătălin Scărlătescu personajul. Ăsta cum e? „Păi vezi că e gagicar, din ăsta căruia îi plac gagicile foarte mult!”. A, ok, deci așa să mă raportez la el! Deci cam asta știam eu despre Cătălin Scărlătescu înainte să-l cunosc”, a spus Doina Teodoru într-un interviu pentru Playtech Știri.. 

Citește și:
De ce Dana Rogoz nu ia în calcul să se mute din România împreună cu familia: „O decizie de acest gen…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people