Decizia neașteptată luată de Cătălin Bordea la scurt timp de la confirmarea faptului că a divorțat

Cătălin Bordea a confirmat recent că el și soția lui, Livia, s-au despărțit.

Decizia neașteptată luată de Cătălin Bordea la scurt timp de la confirmarea faptului că a divorțat

Acum câteva zile, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.  

Cătălin Bordea a anunțat despărțirea de soția lui, Livia. Joi, 13 iulie, câștigătorul show-ului America Express 2023 a dezvăluit faptul că au semnat actele de divorț. Comediantul nu a spus care este motivul pentru care au decis să pună punct relației lor.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe contul lui de Instagram. 

Ce a anunțat Cătălin Bordea după divorț

Cătălin Bordea a surprins acum pe toată lumea după ce a anunțat că, împreună cu bunul lui prieten Nelu Cortea, a plecat într-un turneu prin Stockholm, Oslo și Copenhaga, unde cei doi s-au distrat de minune.

„Trec printr-o perioadă în care mă puteți accesa oricând, la orice oră”, a declarat Cătălin Bordea în TurVlogul de pe YouTube.

„E Uberul meu, acum, personal. (…) Cred că vorbesc pentru toți trei, când zic că a fost cel mai tare turneu al nostru, de până acum, cu totul”, a completat Nelu Cortea.

Cătălin Bordea a făcut recent noi declarații după despărțirea de fosta lui soție, Livia, după ce au semnat actele de divorț. Acesta a precizat faptul că în prezent se concentrează pe viața lui profesională și că nu își face alte planuri personale. După ce termină filmările pentru show-ul „iUmor”, își propune să plece într-o escapadă. 

„E destul de greu să îmi fac planuri de vacanță acum și cam orice fel de planuri la nivel personal. Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine, iar după ce termin filmările la iUmor probabil voi evada o săptămână departe de București. Mă concentrez pe mine să fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a mărturisit Cătălin Bordea în exclusivitate pentru cancan.ro.

Înainte ca juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 să confirme despărțirea de soția lui, Livia, el a făcut o serie de declarații referitoare la problemele pe care le are în viața lui personală. La vremea respectivă, Cătălin Bordea nu a vorbit despre divorț, ci despre starea de sănătare a mamei sale și despre cum reușește să facă față momentelor grele cu care se confruntă.

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și față de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a spus Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Citește și:
Noi detalii despre divorțul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello. Care ar fi fost motivele despărțirii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people