Decizia neașteptată luată de Ben Affleck pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez

Ben Afflec și-ar fi cumpărat o nouă locuință, în timp ce casa pe care o are împreună cu Jennifer Lopez este încă de vânzare.

Decizia neașteptată luată de Ben Affleck pe fondul zvonurilor de divorț de Jennifer Lopez

Ben Affleck și-ar fi cumpărat o casă nouă, în timp ce zvonurile conform cărora el și Jennifer Lopez se despart continuă să circule.

Ben Affleck și-ar fi cumpărat singur o nouă locuință

Potrivit TMZ, starul din „Good Will Hunting” a cumpărat recent un conac de 20,5 milioane de dolari în cartierul Pacific Palisades din Los Angeles, în timp ce locuința conjugală a lui și a lui Lopez se află încă pe piață.

Noul său apartament de burlac ar avea 5 dormitoare cu dressinguri și 6 băi. În interiorul casei principale ar exista spații pentru luat masa, o cameră de familie, un birou și o cameră media. De asemenea, se pare că există o casă de oaspeți separată pe proprietate.

Affleck, în vârstă de 51 de ani, și Lopez, de 55 de ani, încearcă să se descotorosească de casa lor de 38.000 de metri pătrați încă din iunie. Deși inițial au încercat să vândă casa în afara pieței, au făcut publică listarea la începutul acestei luni.

Cuplul vinde casa comună

Page Six a confirmat că au scos la vânzare și câteva dintre piesele lor de artă. Co-starurile din „Gigli” și-au cumpărat prima dată locuința în iunie 2023 – la aproape un an după ce s-au căsătorit în Las Vegas – pentru puțin peste 60 de milioane de dolari.

Ei au listat casa masivă cu 12 dormitoare și 24 de băi pentru 68 de milioane de dolari și se pare că „se grăbesc să o vândă”.

„S-au gândit că ar putea să o vândă în afara pieței, dar au luat o decizie pentru a pune mai mulți ochi pe proprietate”, a declarat o sursă pentru Us Weekly pe 13 iulie.

Ben vrea în special să termine cu casa. Nu a fost niciodată fericit acolo”, au adăugat sursele.

În iunie, un insider a declarat pentru People că lui Affleck „nu i-a plăcut niciodată” casa lor pentru că „este prea departe de copiii lui”. Cântăreața, la rândul său, ar crede că este „prea mare”.

Cei doi au petrecut timp separați, în timp ce discuțiile despre divorț continuă. Lopez a fost în Hamptons în timpul celei de-a doua aniversări a căsătoriei lor și a celei de-a 55-a zi de naștere, care a avut loc miercuri, în timp ce Affleck a rămas în Los Angeles.

Page Six a relatat că artista a sărbătorit cu familia și prietenii înainte de ziua ei specială la restaurantul italian Arthur & Sons, care se află în Long Island. În timp ce soția sa sărbătorea, Affleck a fost văzut făcând comisioane pe Coasta de Vest.

Cuplul s-a căsătorit în Las Vegas pe 16 iulie 2022. Ulterior, au organizat o ceremonie fastuoasă în Georgia, cu prietenii și familia lor. Vedeta din „Hustlers”, care și-a petrecut ultimele săptămâni în New York, nu a mai fost văzută public cu soțul ei de o lună.

Lopez ar fi găsit un „aliat neașteptat” în fosta soție a lui Affleck, care a fost căsătorită cu actorul din 2005 până în 2018. Potrivit Us Weekly, Garner, în vârstă de 52 de ani, „i-a fost de ajutor lui J.Lo”, deoarece cele două se pot înțelege una pe cealaltă.

Citește și:
Gestul radical făcut de Ben Affleck în timp ce Jennifer Lopez se afla în vacanță. Divorțul lor pare iminent

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people