Decizia majoră luată de Ramona Bădescu. Ce planuri are actrița pentru acest an: „Puțin egoism”

Ramona Bădescu a făcut mărturisiri sincere despre planurile pe care le are pentru 2023.

Decizia majoră luată de Ramona Bădescu. Ce planuri are actrița pentru acest an: "Puțin egoism"

Ramona Bădescu este una dintre vedetele care a păstrat discreția în ceea ce privește viața personală. Actrița a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 51 de ani, iar această veste a luat prin surprindere pe toată lumea, deși în trecut și-a făcut publică dorința de a avea un copil alături de partenerul ei. Ea locuiește de mai bine de 30 de ani în Italia, trăiește de cinci ani o poveste de dragoste cu omul de afaceri Fabio Cali și împreună au un băiețel, pe nume Ignazio.

Ramona Bădescu are planuri mari pentru 2023, despre care a vorbit cu multă sinceritate într-un interviu acordat recent. Actrița în vârstă de 54 de ani a povestit că își dorește să revină la actorie și să facă parte din proiecte importante.

„Anul acesta e despre muncă. Mă reîntorc la muncă, pentru că sunt mamă, soție, bucătăreasă în casă și fac toate lucrurile, dar, în primul rând vreau să mă gândesc la mine cu puțin egoism, să mă reîntorc la meseria mea, care îmi dă satisfacție, putere, mă face să cred mai mult în mine de zi cu zi, să mă confrunt cu noi provocări, cu noi spectacole, propuneri și cred că și lui Ignazio își dorește să aibă o mamă realizată, decât o mamă acasă cu el, de care să se sature că stă toată ziua cu ea.”, a declarat Ramona Bădescu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Trucurile de frumusețe ale Ramonei Bădescu

Ramona Bădescu a vorbit acum deschis despre trucurile pe care le aplică pentru a-și păstra tinerețea, recunoscând că apelează atunci când este nevoie la ajutorul medicilor esteticieni, însă declară și că mare parte din felul în care arată se datorează geneticii și faptului că este o femeie care a pus mereu preț pe îngriire.

„Dincolo de fap­tul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintot­deauna ge­nul de fe­meie care se îngrijește: chiar de cu­rând am fost să-mi fac niște analize și me­dicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biolo­gi­că e de doar 37 de ani. Deci e bi­ne! (râde) Apoi, din fericire, azi, datorită avan­su­ri­lor în medi­cină, nu te mai pa­nichezi la apariția unui rid: bo­to­xul își face imediat efectul”, a precizat ea într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni pentru Formula As.

Tot pentru aceeași publicație, ea a vorbit și despre faptul că este pasionată de trucurile de înfrumusețare homemade și că adesea alege să își prepare chiar ea măștile de față pe care le aplică pe ten și care chiar dau rezultate.

Citește și:
Mădălina Ghenea, noi dezvăluiri despre jaful de pe aeroportul din Roma: „Am slăbit 5 kilograme după 3 săptămâni de lacrimi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people