Decizia majoră luată de Andreea Bălan după ce s-a împăcat cu fostul soț, George Burcea. Ce a anunțat artista: „Am stabilit că…”

Andreea Bălan a spus cum se înțelege acum cu fostul ei soț, George Burcea.

Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019, iar la începutul anului 2020 s-au despărțit. Cântăreața a confirmat la vremea respectivă informația prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare, după ce în presă apăruse mai multe zvonuri despre o posibilă separare. Artista și actorul au împreună două fetițe, pe Ella și Clara.

Andreea Bălan și fostul ei soț, George Burcea, au trecut printr-un divorț mediatizat și cu mai multe ocazii au făcut acuzații dure unul la adresa celuilalt. Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate după o relație de cinci ani și au avut mai multe procese de-a lungul acestor ani.

După toată această perioadă agitată, Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat, iar artista a decis să încheie toate procesele pe care le avea cu fostul ei soț.

„Le-am încheiat procesele. Totul e ok. (…) Am stabilit că nu mai vorbim unul despre celălalt și gata. Așa am stabilit. E mai bine pentru amândoi, dar și pentru fetițele noastre”, a povestit artista pentru VIVA!.

În prezent, George Burcea este într-o relație cu Viviana Sposub, iar Andreea Bălan formează un cuplu cu Victor Cornea.

„E cea mai liniștită și frumoasă iubire pe care o trăiesc și, într-adevăr, și cea mai liniștită și frumoasă perioadă. Pentru că, într-adevăr, e prima dată când mi s-au aliniat toate. De-a lungul anilor, fie mi-a mers în carieră foarte bine și pe partea personală mai puțin, sau invers. A fost o perioadă când a mers bine pe plan personal și, poate, cariera mai puțin. Acum merg ambele. Și exteriorul este reflectat de interior. Și dacă tu ești bine pe interior bine și fericit, și exteriorul este la fel. Și poate eu nu eram bine cu mine și atunci exteriorul arăta așa”, a mai povestit Andreea Bălan pentru sursa citată.

Cum se menține în formă Andreea Bălan la aproape 40 de ani

Deși este mamă a doi copii, Andreea Bălan se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Într-un interviu acordat recent, artista, care pe 23 iunie va împlini 40 de ani, a vorbit despre modul în care se menține în formă.

„După o anumită vârstă nu prea te mai bazezi pe moștenirea genetică, trebuie să faci foarte mult sport și să ai grijă la dietă. Adică în timp trebuie să reduci mâncarea pur și simplu și să faci sport în fiecare zi dacă se poate. Așa mă mențin: mănânc de două ori pe zi, un singur fel, și fac cel puțin 30 de minute de sport în fiecare zi, adică dansul nu mai este suficient”, a declarat Andreea Bălan pentru UNICA.ro.

Cântăreața a recunoscut că are un program foarte aglomerat, însă face constant sport pentru a se menține în formă.

„Fac masaje o dată pe săptămână și când am timp vin la tratamente, dar nu fac foarte multe tratamente pentru că nu am timp, mai ales acum când plec o săptămână pe lună în turnee cu Victor, nu mai am timp să fac tratamente, dar fac sport, sportul este nelipsit”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

Andreea Bălan va susține un concert la Sala Palatului

Cântăreața este în etapa intensivă de pregătire pentru concertul pe care îl va susține la Sala Palatului. Andreea Bălan va fi înconjurată pe scenă de o echipă formată din peste 20 de dansatori, iar costumele lor au fost comandate din diferite colțuri ale lumii.

„E un mare vis de-al meu. E clar că orice artist își dorește să aibă un spectacol mare așa, frumos, iar când ajungi la un anumit nivel cred că e necesar, îmi doresc de câțiva ani încoace, iar pe 16 octombrie la Sala Palatului vă aștept pe toți, se numește ‘Povestea sufletului meu’, va fi un spectacol emoționant unde voi prezenta toate părțile mele, fără măști și voi povesti anumite experiențe foarte personale din viața mea, va fi construit ca un musical care povestește toate experiențele mele sufletești de-a lungul anilor. Biletele s-au pus deja în vânzare, sunt bucuroasă că s-au vândut deja biletele Golden Vip care au inclusă întâlnirea cu mine de după concert, iar cei care au aceste bilete au parte de întâlnirea cu mine, plus un cadou din partea mea. Până în octombrie mai este, mai sunt câteva luni, dar sunt foarte fericită că am pus biletele în vânzare. În perioada următoare voi lansa câteva piese, iar una dintre ele chiar se numește ‘Povestea sufletului meu.”, spune Andreea Bălan.

Citește și:
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, mesaj neașteptat pe rețelele de socializare: „Că am rămas, că am plecat. Că am amăgit sau dezamăgit…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people