Decizia luată de Oana Moșneagu și Vlad Gherman înainte de nuntă: „Ne facem niște socoteli”

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au decis să facă o schimbare de planuri cu puțin timp înainte de nunta lor.

Decizia luată de Oana Moșneagu și Vlad Gherman înainte de nuntă: "Ne facem niște socoteli"

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au abandonat planul de a cumpăra o locuință pentru a se muta după căsătorie. Cei doi actori locuiesc în prezent cu chirie și, din cauza creșterii accelerată a prețurilor pe piața imobiliară, au decis să amâne momentul achiziționării propriei locuințe. În schimb, au investit veniturile câștigate anterior căsătoriei în patru garsoniere, câte două pentru fiecare.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, schimbare de planuri înainte de nuntă

Participând la emisiunea Fresh by Unica, Oana Moșneagu a discutat despre investițiile lor imobiliare și a explicat de ce au ales să continue să locuiască cu chirie. Actrița a dezvăluit că au luat această decizie din cauza creșterii constante a prețurilor pe piața imobiliară și au hotărât să renunțe la ideea de a cumpăra o locuință în care să stea împreună.

„Am renunțat la căutare, este ceva superb. Păi să duci o nuntă, să mai cauți o casă, e deja… (…) Am avut un avânt la un moment dat și ne-am lovit de realitate și de ceea ce înseamnă piața imobiliară în momentul ăsta și prețurile de pe piața imobiliară. Am zis ok, hai să mai stăm! Hai să terminăm cu nunta, să ne facem niște socoteli, să vedem cam pe unde suntem la sfârșitul anului, cu banii pe care îi punem deoparte împreună și, după ce am tras linie, vedem dacă are sens să facem pasul ăsta. Mai nou luăm în calcul varianta în care ne mutăm într-un apartament mai mare, tot cu chirie”, a spus Oana Moșneagu, pentru Unica.ro.

Actrița admite că mereu și-a dorit propria casă, însă investiția în garsoniere și opțiunea de a locui cu chirie în apropierea platourilor de filmare îi oferă un confort necesar în acest moment.

„Investim banii câștigați în gasoniere, ne vin niște chirii de acolo, chiria din apartamentul nostru în care am sta se plătește din chiriile celelalte, și mai punem niște bani deoparte. Poate n-o să ne luăm niciodată casa noastră sau apartamentul nostru. Eram foarte atașată până de curând de ideea de a avea locul meu, de a avea stabilitate, mai ales că noi avem o meserie în care azi poți să ai de lucru, mâine poți să nu ai. (…) Dar, pentru că am făcut pasul ăsta cu gasonierele și am cumpărat, înainte de căsătorie, eu – două, el – două, cu toți banii pe care i-am strâns fiecare, ani în care am lucrat și mi-am dat seama că ok, le am pe astea două, îmi iau chirie pe ele. Deci toată viața o să am de unde să plătesc chiria în altă parte, nu mai sunt presată de chestia asta.

Dacă filmăm în afara Bucureștiului, în zona de nord, ne e mai util să stăm undeva aproape de ieșirea din București, dacă avem spectacole multe spre zona de centru, este ca naiba să vin. Fac o oră. Și atunci m-am gândit că poate nu ar fi rău să avem așa o mobilitate și flexibilitate, dar încă n-am luat decizia până la capăt, pentru că amândoi suntem pasionați de amenajare, de decorare”, a completat Oana Moșneagu pentru aceeași sursă.

Ce declara Vlad Gherman după cununia civilă

După cununia civilă cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a făcut mai multe confesiuni. Nunta lor va avea loc în vară, la începutul lunii iunie, așa că actrița și actorul pun la punct ultimele detalii pentru marele eveniment. Vlad Gherman a dezvăluit că el și partenera lui nu plănuiesc să plece în luna de miere, iar asta pentru că amândoi sunt implicați în mai multe proiecte profesionale.

„Din nefericire, nu o să fie nici măcar după nuntă. O să fie probabil abia la iarnă, pentru că avem foarte multă treabă, adică avem și serialul, avem spectacole de teatru, o să mai avem și alte proiecte care intră ulterior și atunci o să fie foarte greu să avem o pauză mare, astfel încât să zicem că ne deconectăm. Probabil că o să avem câteva weekenduri ca să putem să facem niște city break-uri, poate chiar și prin România să ne plimbăm, pentru că sunt locuri în care nu am ajuns încă. Deci, timp de relaxare o să existe, dar așa luna aia de miere pe care o așteptăm, fără doar și poate, o să vină abia la iarnă”, a declarat Vlad Gherman pentru Playtech Știri.

Citește și:
Val de reacții în online după anunțul că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Ce au declarat fanii celor trei chefi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people