Decizia luată de Lisa Bonet și Jason Momoa la doi ani de când au anunțat că se despart

Lisa Bonet a depus recent actele de divorț.

Decizia luată de Lisa Bonet și Jason Momoa la doi ani de când au anunțat că se despart

Lisa Bonet și Jason Momoa divorțează în mod oficial. Potrivit Page Six, actrița în vârstă de 56 de ani a depus actele de divorț, cerând custodia comună a celor doi copii ai lor, Lola, în vârstă de 16 ani, și Nakoa-Wolf, în vârstă de 15 ani. Chiar dacă Bonet și Momoa au anunțat la începutul anului 2022 că nu mai formează un cuplu, actrița a declarat în documentele oficiale că despărțirea lor a avut loc pe 7 octombrie 2020.

„Toți am simțit schimbările acestor vremuri. Se produce o revoluție și familia noastră nu face excepție de la asta. Așa că împărtășim vestea că o vom lua pe căi diferite în căsnicie. Spunem asta nu pentru că am crede că este o știre care să conteze, ci pentru a ne continua viețile cu demnitate și onestitate. Dragostea dintre noi continuă, evoluând în moduri în care dorește să fie cunoscută și trăită. Ne eliberăm unul pe altul pentru a fi ceea ce învățăm să devenim… Fie ca dragostea să prevaleze. J & L”, a fost mesajul pe care Lisa și Jason l-au transmis în 2022 printr-o postare pe Instagram.

Jason Momoa și Lisa Bonet s-au cunoscut în 2005, iar doi ani mai târziu au devenit părinți. În 2008 s-a născut cel de-al doilea copil al lor, un băiețel pe nume Nakoa-Wolf. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2017.

De-a lungul relației, Momoa nu s-a ferit să își arate dragostea pentru Lisa. În 2013, de exemplu, acesta a declarat că „soția mea este o femeie foarte frumoasă. E frumoasă și o iubesc. Sunt un bărbat norocos.”
„E femeia visurilor mele. E un înger. E minunată. Dumnezeu să o binecuvânteze.”, mai spunea actorul în 2016 pentru Huffington Post.

În 2019, Momoa a declarat pentru revista Esquire că mariajul cu Lisa Bonet este una dintre cele mai mari realizări ale vieții sale. „Dacă cineva spune că un lucru e imposibil… îmi vine să îi spun: Ascultă-mă! M-am căsătorit cu Lisa Bonet. Orice e posibil!”.

Vestea că Jason Momoa și Lisa Bonet nu mai formează un cuplu i-a șocat pe fanii celor doi, însă, potrivit unei surse apropiate, decizia de a divorța nu a fost luată peste noapte’.

„S-au separat fiindcă aveau priorități diferite”, a declarat în 2022 sursa pentru People.

Aceasta a explicat că „în urmă cu câțiva ani, Jason se chinuia să își găsească de muncă. Acum cariera lui a explodat. Și își dorește să lucreze cât mai mult posibil”. Însă se pare că acest lucru nu este valabil și pentru Lisa Bonet, care își dorește să se concentreze asupra familiei. „Lisa nu vrea să îl urmeze pe Jason în toate locurile în care acesta merge. Ea se bucură de viața ei în L.A.”, a declarat sursa, care a adăugat și faptul că distanța le-a afectat relația.

„Unora distanța le întărește căsnicia. Pentru mariajul Lisei și al lui Jason a fost un dezastru”.

La doar o lună după ce a anunțat despărțirea de Lisa Bonet, Jason Momoa a început să se întâlnească cu actrița Eiza Gonzalez.

Citește și:
Kanye West, mesaj pentru „cea mai frumoasă' soție, Bianca Censori, de ziua ei de naștere: „Te iubesc atât de mult'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people