Decizia luată de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a naște al patrulea copil: „M-am gândit că este un moment bun…”

Actrița a luat o decizie importantă cu privire la fiicele sale mai mari, Vera și Rita.

Laura Cosoi va deveni în curând din nou mamă. Actrița este însărcinată pentru a patra oară și așteaptă cu nerăbdare momentul în care copilul ei va veni pe lume. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, mai au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara.

Pentru Laura Cosoi, a fost o surpriză extrem de plăcută vestea că este însărcinată cu al patrulea copil. Actrița nu a ascuns niciodată faptul că ea și soțul ei, Cosmin Curticăpean, își doresc să își mărească familia.

Decizia luată de Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a naște

Actrița a luat o decizie importantă cu privire la fiicele sale mai mari, Vera și Rita. Ele nu vor fi alături de Laura în momentul în care va naște cel de-al patrulea copil.

„Am lăsat fetele să plece în tabără. Mă refer la Vera (4 ani – prima tabără din viața ei) și Rita (6 ani – a treia tabără din viața ei) și mă bucur că măcar sunt împreună. M-am gândit că este un moment bun, ca să fiu mai liniștită în perioada asta, deși Lara mă solicită, fiindcă vrea să fie doar cu mine. În fine, ideea este că, deși credeam că am nevoie de „liniștea” asta, mi-am dat seama că mi-ar plăcea ca fetele să fie cu mine când minunea minunată vine pe lume. Să ne bucurăm împreună, să stăm îmbrățișate în această mare așteptare…”, a povestit Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Laura Cosoi, pe ultima sută de metri cu sarcina

În clip, Laura Cosoi a aranjat toate lucrurile necesare pentru maternitate pe o canapea, exprimându-și emoția că momentul mult așteptat a sosit în sfârșit. „Mă uit la lucrurile întinse pe canapea și nu-mi vine să cred că a venit momentul ăsta. Eu și bebelușul ne pregătim pentru marea întâlnire!”, a transmis Laura Cosoi.

Vedeta a dezvăluit că nu a luat prea multe lucruri în bagaj, deoarece primește tot ce are nevoie de la maternitate. Ea a optat pentru câteva obiecte cu valoare sentimentală și altele utile. Actrița a împărtășit sfaturi pentru mamele care se pregătesc pentru naștere, amintind de importanța unei pompe personale de alăptat.

„Nu-mi iau cine știe ce în bagaj, pentru că primesc tot ce am nevoie de la maternitate. Iau doar câteva lucruri cu valoare sentimentală și alte câteva foarte utile. Trage și tu cu ochiul în bagajul meu, poate te inspiră, mai ales dacă ești la prima naștere. Spre exemplu, când am născut-o pe Rita, mi-ar fi plăcut să mă sfătuiască cineva să îmi iau la mine pompă personală de alăptat, pentru că în maternitate te învață să o folosești și, pe lângă asta, e un obiect intim. Dragi mămici care vă pregătiți pentru acest moment, dacă vreți să mă întrebați ceva, vă rog să-mi scrieți și vă răspund cu cea mai mare plăcere aici!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

În scurt timp, Laura Cosoi va deveni din nou mamă. Actrița așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe copilul. Vedeta a vorbit despre cum se simte acum, aflată în ultimul trimestru de sarcină.

„Sunt ok, sunt zile bune, zile mai rele, astăzi a fost o zi mai bună din punct de vedere fizic, adică nu chiar m-a dovediat așa de mult căldura, așa cum s-a întâmplat acum o săptămână, două”, a declarat Laura Cosoi pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Laura Cosoi a continuat să fie activă pe parcursul sarcinii și să se implice în tot soiul de proiecte profesionale.

„Azi am avut o filmare, lucrez și la un proiect, pun voci pentru un desen animat, am zile cu înregistrăzi, așa că sunt în activitate. Soțul e și el foarte aglomerat, așa că sunt bunicii alături de noi. Câteva zile stau cu noi”, a adăugat Laura Cosoi.

Citește și:
Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

Foto: Arhiva ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people