Meghan Markle este gazda unui podcast și a renunțat la titlurile pompoase pentru a se prezenta simplu, folosind doar prenumele.
Meghan Markle a decis să nu se mai prezinte cu numele de familie, așa cum reiese din descrierea podcast-ului Archewell Audio. Soția lui Harry este numită în podcast-ul disponibil pe Spotify, doar Meghan, Ducesă de Sussex.
„Prințul Harry, Duce de Sussex, și Meghan, Ducesă de Sussex, vă prezintă Archewell Audio, disponibil doar pe Spotify.”, scrie în secțiunea „Despre' a podcastului.
În 2018, după nunta celor doi, Marlene Koenig, expertă în istoria familiei regale, a declarat pentru revista Town and Country că „Odată măritată, Meghan se va semna doar cu Meghan, fără nume de familie. Așa cum Harry se semnează doar Harry. Membrii familiei regale folosesc doar prenumele”.
Cu toate acestea, membrii familiei regale folosesc numele „Windsor” sau „Mountbatten-Windsor”, așa cum a fost confirmat de Elisabeta a II-a în 1952, odată cu obținerea titulaturii de regină.
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Meghan si Harry au lansat primul lor podcast. Nume mari precum Sir Elton John, Tyler Perry, Stacey Abrams, James Corden, Christina Adane, José Andrés, Brené Brown, Rachel Cargle, Deepak Chopra, Matt Haig, Hussain Manawer, Naomi Osaka și George the Poet pot fi auzite în cadrul acestui podcast, însă invitatul surpriză a fost micul Archie Harrison.
La finalul episodului de 30 de minute, Prințul Harry poate fi auzit spunându-i lui Archie „Poți vorbi la el”, referindu-se la microfon. „Archie, este distractiv?” își întreabă Meghan Markle fiul la care acesta răspunde „Amuzant?”. Cuplul regal reușește să își determine fiul să le transmită „Un an nou fericit” celor care ascultă podcast-ul, pentru ca înregistrarea să se termine cu cei trei râzând.
Un comunicat de presă lansat recent de Harry și Meghan anunță că cei doi vor găzdui și produce podcasturi originale, „cu scopul de a uni comunitatea prin intermediul experiențelor împărtășite, poveștilor și valorilor. (…) Ce ne place la podcasturi este că că amintesc tuturor să ne oprim pentru un moment și să ascultăm cu adevărat, să ne conectăm cu ceilalți fără să fim distrași. Având în vedere toate provocările cu care a venit anul 2020, nu a fost nicicând un moment mai important să facem asta, pentru că, atunci când ne ascultăm unii pe alții și ne auzim poveștile ne amintim cât de legați suntem unii de alții.”
Foto: Arhiva Revistei ELLE