Decesul lui Stephan Pelger – val de reacții emoționante din partea vedetelor și a celor care l-au cunoscut

Cunoscutul designer Stephan Pelger a murit la vârsta de 44 de ani.

Decesul lui Stephan Pelger - val de reacții emoționante din partea vedetelor și a celor care l-au cunoscut

Stephan Pelger a fost unul dintre cei mai cunoscuți designeri români, care s-a bucurat de-a lungul carierei sale în modă de succes atât pe plan autohton, cât și internațional.

Stephan Pelger a murit. Cunoscutul designer avea 44 de ani și a fost găsit mort joi, 8 iunie, într-o locuință din Sectorul 2 al Capitalei, după cum au declarat surse judiciare. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei, iar cazul a fost preluat de Serviciul omoruri. Conform surselor, cauza decesului ar fi fost sinucidere, însă acest lucru urmează să fie confirmat sau infirmat de rezultatul anchetei.

Decesul lui Stephan Pelger a dus la un val de reacții emoționante din partea vedetelor și oamenilor care l-au cunoscut și cu care designerul a colaborat de-a lungul timpului, toți declarându-se șocați de aflarea veștii.

Laura Cosoi a avut o lungă relație de prietenie cu Stephan Pelger, mai mult chiar designerul este cel care i-a creat acesteia rochia de mireasă. Vedeta a postat mai multe imagini în care apare în compania lui Pelger, povestind despre prietenia lor de 20 de ani.

„Aproape 20 de ani de prietenie, cu povești, dans, râsete, emoții, îmbrățișări, lacrimi, întâlniri, nopți nedormite, momente de neuitat, clipe pe care le prețuiesc și vor rămâne mereu în inima mea!
Te iubesc @stephanpelger dincolo de viața asta. Și îți mulțumesc”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe rețelele de socializare.

Stilistul Ovidiu Buta, unul dintre prietenii apropiați ai lui Stephan Pelger, este șocat de vestea decesului celebrului designer.

„Încă mi-e greu să procesez această știre! Chiar nu mă așteptam să se întâmple acest lucru. Cu Stephi (n.red. Stephan Pelger) am fost prieteni de ani de zile. Din păcate, după, odată cu pandemia, s-a cam retras. Deci, mi-e greu să spun ce era în sufletul lui. Sper să fie mai fericit acolo unde este acum. Ultima oară am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat că avea planuri mari, voia să-și refacă showroom-ul, voia să facă un mic târg, să zic, de tineri designeri, mi-a zis că are un investitor nou, că vrea să-și pună din nou business-ul pe roate… Deci, cu atât mai mult mi se pare șocantă această veste. Despre problemele lui de sănătate știam doar din ce declara pentru presă. Pentru că, altfel, poveștile noastre de zi cu zi erau altele. Legate de haine, de căței, de prieteni”, a mărturisit Ovidiu Buta pentru CANCAN.RO.

Dana Săvuică s-a declarat șocată de vestea morții lui Stephan Pelger, declarând că nu poate crede că acesta a decis să se sinucidă.

„Sunt șocată, n-am cuvinte. Eram prieteni. Eu știam că totul era okay. Recent am fost în Bali și am purtat o rochie din colecția lui și l-am tăguit, iar el mi i-a trimis inimioare. Mi-a dat o rochie și la Concertul ABBA, de anul trecut, de la Londra. Ne vizitam, eram prieteni. Nu foarte apropiați, nu mergem la petreceri împreună, dar mergeam la el și îmi alegeam haine. E clar că s-a întâmplat ceva, să așteptăm să vedem ce spun medicii legiști. Eu nu cred că s-ar fi sinucis, nu cred asta. Era plin de viață, avea o efervescență artistică și umană… Și, în general, nu-mi place să fac speculații. Îmi închipui ce este acum în sufletul mamei lui, el o iubea enorm, era extrem de atașat de ea, n-avea cum să se sinucidă, pentru că el trăia și pentru mama lui, care are nevoi speciale și avea grijă de ea, nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat ea pentru Playtech Știri.

Pentru actrița Cristina Cioran, vestea că Stephan Pelger a decedat a fost un adevărat șoc, ea declarând că regretă faptul că nu au vorbit mai mult în ultima vreme.

„Este o veste foarte, foarte tristă pentru mine, nu-mi vine să cred nici acum că s-a întâmplat asta. Eram prieteni foarte buni și îmi pare rău că o dată cu vestea asta am realizat cât de mult a trecut de la ultima mea discuție cu Stephan, cât de repede trece timpul, cum uităm de noi și de prieteni și poate nu realizăm că ei au nevoie de noi și noi poate nu suntem acolo. Tot ce îmi doresc e ca acum să fie liniștit și nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus Cristina Cioran pentru Spynews.ro.

Pentru Cătălin Botezatu vestea decesului lui Pelger a fost un mare șoc, designerul povestind că știa că acesta lua multe pastile și se confrunta cu episoade de depresie.

„Știam ca lua foarte multe medicamente, foarte multe antidepresive, lua cu pumnul efectiv. Dar în același timp încerca să-și revină. Uite, în urmă cu două sau trei săptămâni nu mai știu exact, era foarte happy a mers la doctor Felix pentru a-și face un nou implant de păr, dădea semne că-și revine. E adevărat că el avea multe probleme cu mama, care era bolnavă. Avea probleme și cu business-ul și înainte și mai ales după pandemie când toată lumea fashion-ului a avut de suferit, pe el l-a lovit mult mai tare. Dar astea nu sunt lucruri care să te facă să mergi către un astfel de gest. (…) Oricum sunt șocat și nu cred… Mă uit la imaginile cu el pe care voi le dați în continuu pe televizor și nu-mi vine să cred că a făcut un astfel de gest. Dumnezeu să-l ierte și sper că lumea în care merge să fie mai bună decât asta.. „, a spus Cătălin Botezatu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Actrița Paula Chirilă s-a declarat șocată la aflarea veștii, ea fiind prietenă de mulți ani cu celebrul designer datorită întâlnirilor dese atât din emisiunea Xtra Night Show cât și de la evenimentele mondene.

„Nu eram atât de apropiată ca o confidentă, dar îmi era un om foarte drag. Ne-am întânit de foarte multe ocazii legate sau nu de filmările pe care le-am avut, și înainte de Xtra Night Show, îl simțeam apropiat, îmi povestea cum a început el, de când era mic. Când a fost penultima oară la noi ne-a povestit că are probleme cu depresia, l-am încurajat, cred că nimeni nu se aștepta la finalul acesta atât de șocant pentru toată lumea, nu știu ce a fost în sufletul lui, depresia este o boală absolut cumplită, nu multă lume știe ce se ascunde în spatele unui zâmbet (…) Dragul de el a ales să facă un gest atât de violent, să aibă parte de un sfârșit atât de violent pentru că din câte am înțeles s-a spânzurat, dacă nu mă înșel, iar acesta e un gest foarte puternic. E șocant, eu încă sunt în șoc, nu-mi vine să cred”, spune Paula Chirilă pentru Spynews.ro.

Adina Buzatu și Stephan Pelger au fost prieteni buni, fiind și colegi de breaslă și de numeroase ori au apărut împreună în diverse emisuni sau la evenimente mondene. Aceasta s-a declarat șocată la aflarea veștii, mărturind că au vorbit cu câteva zile în urmă.

„Acum câteva zile (n.red. au vorbit). Era ok, el are ok, întotdeauna spune că va face, aveam niște discuții apropo de conduită cu lucruri de care el abuza și eu mereu eram împotrivă, era o situație. Normal, ca orice om cu oarecare dependență, evita niște discuții, nici nu pot sa vorbesc, sunt șocată. Știu asta (n.red. că lua multe pastile). La un moment a luptat cu ajutorul unor medici și încerca, lupta cu toată puterea lui, din păcate, nici nu știu, nici nu știu cum s-a întâmplat și ce s-a întâmplat, m-ați anunțat voi, eram la volan. Efectiv, îmi tremură mâinile și nici nu știu ce s-a întâmplat. Îmi tremură mâinile, aveam un feeling, aveam această discuție cu el, că trebuie să facă ceva, să-și găsească puterea. Nu este despre ce zici, e despre tine ca om, despre ce simți”, a spus Adina Buzatu la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Citește și:
Salma Hayek, complet nemachiată. Cum au reacționat fanii

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people