Debutul lui Pharrell la Louis Vuitton a adunat o mulțime de staruri și a livrat un show pe măsură

Debutul lui Pharrell la Louis Vuitton, în postura de director creativ al liniei pentru bărbați a prestigioasei case, a fost întâmpinat cu multă bucurie de o mulțime de staruri de cel mai înalt calibru.

Debutul lui Pharrell Williams ca director creativ al liniei pentru bărbați a casei Louis Vuitton, urmându-i astfel regretatului designer Virgil Abloh, a fost întâmpinat cu interes, dar și cu scepticism. Și asta pentru că artistul, deși respectat în profesia sa și considerat un pasionat și un cunoscător al modei, a fost contestat în postura de designer, dată fiind lipsa sa de experiență relevantă în domeniu. Indiferent de pasiunea sa pentru modă sau de colaborările anterioare, numeroase, nu puțini au fost cei care au comentat decizia, considerând că aceasta s-a bazat mai degrabă pe notorietatea artistului, decât pe expertiza sa în modă. Mai cu seamă designerii tineri au umplut rețelele sociale cu întrebări despre cum și-ar putea găsi locuri de muncă în condițiile în care casele nu par să mai aibă nevoie de profesioniști în domeniu, ci doar de vedete.

Și în principal despre vedete a fost vorba la debutul lui Pharrell la cârma creativă a colecției pentru bărbați de la Vuitton. Artistul și-a întâmpinat invitații cu un cor care intona cântecul compus chiar de el, Joy (Unspeakable) pe Pont Neuf, cel mai vechi pod parizian, acoperit pentru această ocazie în modelul Damier, recognoscibil drept identitate vizuală a prestigioasei case de marochinărie și modă.

„Acest moment este dedicat gigantului care a venit înaintea mea. Fratelui nostru în spirit.”, a scris Pharrell în notițele care au însoțit prezentarea, plină de piese în printul Damier interpretat în nuanțe de camuflaj, tricotaje, jachete din piele, denim, geci bomber și pantaloni scurți. Debutul lui Pharrell la Vuitton a inclus și o serie de accesorii notabile, precum gențile – modelele Keepall, Neverfull, Speedy – colorate diferit și purtate mai multe odată, care cu siguranță își vor găsi o clientelă care să facă obsesii pentru ele.

Deși prezentarea unei colecții ar trebui să fie în primul rând despre haine, debutul lui Pharrell a fost mai cu seamă despre vedete și despre demonstrația de forță pe care o poate face o casă cu foarte multe resurse. Din rândul întâi al prezentării au strălucit, în majoritate purtând Vuitton, o mulțime de celebrități aduse pe Sena cu ambarcațiuni, dar și designeri ai altor case. Beyonce, aflată în Europa în plin turneu Renaissance, a venit însoțită de soțul său, Jay Z, dar și de fosta sa colegă de trupă, Kelly Rowland; Zendaya a pozat alături de designerul liniei pentru femei a casei, respectatul și inovatorul Nicolas Ghesquiere, Kim Kardashian și-a făcut simțită prezența într-o ținută mulată, Rihanna și partenerul ei, ASAP Rocky, nu au lipsit nici ei, alături de o pleiadă de alte staruri. Anitta, Maluma, frații Willow și Jaden Smith, modele precum Naomi Campbell sau Miranda Kerr, sau artiști pasionați de modă, ca Jared Leto, nu au lipsit de la fastuoasa prezentare care a reușit să oprească și să devieze aglomeratul trafic parizian.

Și Lewis Hamilton, campionul de Formula 1 cunoscut pentru îndrăznelile sale vestimentare ce reflectă un spirit liber și iubitor de estetică, a participat. Cât despre designeri, Stefano Pilati, de pildă, fost designer la Saint Laurent și Zegna și actualmente lucrând doar pentru propriul brand, Random Identities, a defilat ca model.

Citește și:
7 influenceri ale căror ținute inspiră mereu!

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people