Deborra-Lee Furness, fosta soție a lui Hugh Jackman, primele declarații după anunțul divorțului de actor

Deborra-Lee Furness a oferit primele declarații, după ce a anunțat că ea și Hugh Jackman divorțează.

Deborra-Lee Furness, fosta soție a lui Hugh Jackman, primele declarații după anunțul divorțului de actor

Deborra-Lee Furness a vorbit pentru prima dată de când s-a despărțit de Hugh Jackman, după ce a răspuns la un telefon din partea lui Kyle Sandilands și Jackie O Henderson. Duo-ul radiofonic a sunat-o din greșeală pe actrița australiană, în vârstă de 67 de ani, în direct, marți, și au rămas șocați când aceasta a răspuns la telefon.

Deborra-Lee Furness a vorbit pentru prima dată public de la anunțul divorțului

Deborra-Lee și Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, și-au șocat recent fanii când au anunțat că divorțează după 27 de ani de căsnicie. Fosta soție a actorului a răspuns apelului de la radio, care ar fi fost unul făcut din greșeală. Cu toate acestea, vedeta nu s-a supărat și chiar le-a mulțumit prezentatorilor.

„Chiar te-am sunat din greșeală, este ridicol. Serios, nu este o înscenare. Nu am vrut să te sunăm de fapt. Dar acum că ești aici, nu vom intra în detalii. Te iubim, sperăm că ești bine.”, i-a spus Kyle lui Deborra-Lee.

„Mulțumesc, apreciez foarte mult. Sunteți foarte drăguți”, a răspuns ea.

Recent, Jackman și Furness au anunțat, printr-o declarație comună, că vor divorța după aproape trei decenii de căsnicie. Vestea i-a șocat pe fanii care i-ar fi văzut împreună pentru totdeauna.

„Am fost binecuvântați să împărțim aproape trei decenii împreună într-o căsnicie minunată și plină de iubire. Călătoria noastră se schimbă acum și am decis să ne despărțim pentru a ne continua creșterea individuală. Familia noastră a fost și va fi întotdeauna cea mai mare prioritate a noastră. Ne asumăm acest următor capitol cu recunoștință, dragoste și bunătate. Apreciem foarte mult înțelegerea dumneavoastră în a ne respecta intimitatea în timp ce familia noastră navighează în această tranziție”, a declarat cuplul într-o declarație obținută de PEOPLE la începutul acestei luni.

Potrivit Page Six, despărțirea celor doi „s-a întâmplat cu ceva timp în urmă. Prietenii și familia știau despre asta”. De asemenea, o sursă apropiată a mai declarat și că actorul în vârstă de 54 de ani este „devastat” de despărțire și că este „foarte trist”.

Ce declara Hugh Jackman despre căsnicia lor

Jackman și Furness s-au cunoscut în 1995, pe platourile de filmare ale miniseriei Correlli. Nominalizatul la Oscar a mărturisit anterior că a fost dragoste la prima vedere și că a știut că vrea să se căsătorească cu Deborra-Lee la doar câteva săptămâni după ce a cunoscut-o. Cei doi actori s-au căsătorit pe 11 aprilie 1996, la mai puțin de un an după ce s-au cunoscut. În 2000 l-au adoptat pe fiul lor, Oscar, iar cinci ani mai târziu au adoptat-o pe fiica lor, Ava.

Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani publicației Closer Weekly, Hugh Jackman a vorbit despre succesul căsătoriei sale și secretele unei relații de lungă durată.

„Trebuie doar să găsești persoana potrivită”, a declarat actorul. „Este important, dar atât de simplu. Când te întâlnești cu cineva, iese la iveală cea mai bună versiune a ta”.

Citește și:
Ramona Olaru, confesiuni inedite despre fostele ei relații: „O făceau din gelozie…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people