De ce soțul lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, vrea să participe la Survivor România: „O să plec eu acum”

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, și-a exprimat dorința de a participa la Survivor România.

De ce soțul lui Carmen Grebenișan, Alex Militaru, vrea să participe la Survivor România: „O să plec eu acum”

După o perioadă de cinci luni petrecută în Republica Dominicană, pentru competiția „Survivor România”, Carmen Grebenișan, fosta concurentă din echipa „Faimoșilor”, s-a întors acasă. Vedeta a participat recent la evenimentul The Face Awards Powered by Avantaje, unde ea și soțul ei, Alex Militaru, au vorbit despre experiența din concurs, despre sacrificiile pe care le-au făcut și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat creatoarea de conținut. În plus, Alex Militaru a dezvăluit că și-ar dori să participe și el la Survivor!

Carmen Grebenișan, despre provocările de la Survivor România

Într-un interviu acordat pentru Click!, Carmen Grebenișan a oferit mai multe detalii despre participarea sa la Survivor România. Creatoarea de conținut a avut un parcurs impresionant în competiția de la Pro TV și s-a luptat până în ultima clipă. Cu toate că nu a câștigat premiul cel mare, vedeta a rămas cu o experiență de-a dreptul unică, pe care nu o va uita niciodată.

Carmen Grebenișan a dezvăluit că este o persoană foarte curioasă și îi place să își testeze limitele. În plus, vedeta a dezvăluit și care a fost una dintre cele mai mari temeri cu care s-a confruntat în cadrul competiției din Republica Dominicană

Cred că am cea mai mare doză de nebunie! Cred că mai mult decât nebunie, pot să o numesc curiozitate. Sunt curioasă de mine cum mă comport în anumite ipostaze. Sunt foarte curioasă dacă rezist, dacă pot.  Cum o să reacționez dacă mă schimbă lucrurile. Lucrurile care îmi dau mie adrenalină. (…) De faptul că, probabil, o să o iau razna, pentru că nu am familia lângă mine, pentru că nu am viața mea lângă mine și că, la un moment dat, vreau să ies și nu pot, și mă simt blocată ca într-un joc. Ceea ce era. Am crezut că se întâmplase, dar nu s-a întâmplat. M-am adaptat.„, a declarat Carmen Grebenișan pentru Click!

Alex Militaru vrea să participe în competiție

Întrebat dacă și-ar mai lăsa partenera să plece atât de departe pentru o perioadă îndelungată, Alex Militaru, soțul lui Carmen, a declarat că da. Cu toate acestea, el a surprins atunci când și-a exprimat dorința de a participa și el la Survivor România.

„Da, normal. Dar cred că o să plec eu înainte. O să plec, acum, la „Survivor”. Îmi doresc! A fost destul de grea distanța asta. Au fost cinci luni. Dacă erau mai puține, era OK. Nu cred că vom mai sta, vreodată, o perioadă atât de mare despărțiți, asta e clar!„, a spus Alex Militaru.

După o participare de peste cinci luni la Survivor România 2023, unde a trăit în condiții dificile, Carmen Grebenișan s-a întors acasă cu un surplus de greutate. În cadrul unei ediții a emisiunii „La Măruță”, vedeta a vorbit despre problemele cu care se luptă și despre regimul alimentar pe care îl adoptă în prezent.

„Schimbările de fus orar, cele climaterice, te afectează hormonal. În primul rând, este retenția de apă. Cea mai mare greutate pe care am avut-o până acum a fost de 57 kg. Înainte de Survivor, am rupt, de Crăciun, ajunsesem la 58 kg. Dar știam că o să slăbesc la Survivor. Acolo, în prima lună, am slăbit mult. Abia mă mai țineam pe picioare. E un dezechilibru. Acolo mănânci mult cocos. Cocosul are foarte multe calorii, dar nu are destui nutrienți. Și nu e ok, se depune. Încercam să vorbim cu medicii de acolo să le spunem ce se întâmplă cu noi. Pentru că începusem să văd celulită și mă întrebam de unde e”, a spus Carmen Grebenișan.

Citește și:
Ilinca Vandici, dezvăluiri despre modul în care alege să își crească și să își educe fiul: „Nu îmi doresc să am un copil răsfățat'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people