De ce s-a destrămat căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format un cuplu timp de trei ani, înainte de a divorța în 2003.

De ce s-a destrămat căsătoria dintre Adrian Mutu și Alexandra Dinu. Fostul fotbalist a făcut dezvăluiri

Adrian Mutu și Alexandra Dinu au format un cuplu timp de trei ani înainte de a divorța în 2003. Cei doi au împreună și un băiat, Mario, acum în vârstă de 19 ani. Multă lumea a fost surprinsă atunci când cei doi au anunțat că divorțează, iar ei au vorbit foarte puțin până acum despre motivele care au dus la despărțire.

Recent, Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani și-a lansat cartea autobiografică „Revenirea din infern”, în care vorbește și despre căsnicia cu prima lui soție, Alexandra Dinu.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit”, povestește Adrian Mutu.

Fostul fotbalist recunoaște că între el și fosta lui soție a existat o iubire foarte mare însă problema principală a fost faptul că amândoi erau foarte tineri.

„A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Mutu în cartea lui.

Ulterior, Adrian Mutu s-a căsătorit cu Consuelo Matos Gómez, cu care are două fete, Adriana și Maya, însă și de această dată relația s-a terminat cu un divorț. În prezent, Adrian Mutu formează un cuplu cu Sandra Bachici. Cei doi s-au logodit pe 1 ianuarie 2016, în Cuba, și s-au căsătorit la începutul anului 2017. Alături de Sandra, fostul fotbalist are un băiat, Tiago.

Citește și:
Dani Oțil, declarații despre cel de-al doilea copil: „Următorul născut îi va purta numele…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people