De ce Nelu Cortea, bunul prieten al lui Cătălin Bordea, ține legătura cu fosta soție a acestuia

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt foarte buni prieteni și împreună au câștigat America Express – Drumul aurului.

De ce Nelu Cortea, bunul prieten al lui Cătălin Bordea, ține legătura cu fosta soție a acestuia

Cătălin Bordea și Nelu Cortea sunt foarte buni prieteni și împreună au câștigat America Express – Drumul aurului, în finală reușind să învingă echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Colaborarea lor cu Antena 1 s-a prelungit, astfel că, pentru o perioadă, amândoi au făcut parte din juriul show-ului iUmor, dar ulterior, Cortea s-a retras din acest proiect.

Cei doi postează des fotografii amuzante pe rețelele de socializare în care apar împreună, imagini pe care fanii le apreciază în număr impresionant. Nu lipsesc nici comentariile, care de care mai interesante.

Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a trecut ulterior prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. Surse din presa mondenă au declarat că relația dintre Livia, fosta soție a juratului de la iUmor, și Spike este mai serioasă decât se credea, mai mult chiar, cei doi s-ar fi mutat împreună.

De ce Nelu Cortea, bunul prieten al lui Cătălin Bordea, ține legătura cu fosta soție a acestuia

Deși Nelu Cortea și Cătălin Bordea sunt buni prieteni și colaborează constant pe plan profesional, Cortea a dezvăluit că mai păstrează legătura cu fosta soție a prietenului său, chiar dacă aceștia au divorțat, iar Livia are acum o relație cu Spike.

Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Radu Bucălae au fost invitați recent într-un podcast și au vorbit despre prietenia care îi leagă de atâția ani, dar și despre fosta soție a lui Bordea.

„Eu sunt un romantic adormit, am nevoie doar de o femeie care să trezească celula adormită. Dacă stai pe plajă, ca femeie, eu îți trimit cârtițe să te poarte până unde o să-ți proiectez eu cât de frumoasă ești. Din pescăruși îți proiectez. Ultimul cadou romantic pe care l-am făcut a fost pentru fosta. Am făcut un album, am luat niște poze care nu erau publicate pe Instagram și așa, instantanee, când dormea, când gătea, când nu știu ce… Am mers și am scos pozele, am luat un album și le-am pus, și la fiecare am scris câte o calitate pentru care eu o iubeam. Și i-am dat de ziua ei”, a povestit juratul de la iUmor în podcastul „Prieteni adevărați”.

Bordea a ținut să precizeze că relația pe care o are cu Nelu Cortea și Radu Bucălae nu este doar una de prietenie, dar s-au și înrudit.

„I-am botezat copilul lui Cortea. I-am cununat pe Bucălae și pe Alexandra…”, a povestit Bordea.

În contextul acestor declarații Nelu Cortea a dezvăluit, în mod surprinzător, că el încă păstrează legătura cu Livia. Fosta soție a prietenului tău îl mai vizitează pe Amun, băiețelul lui Cortea, care a fost botezat de Bordea și Livia.

„Cătăline, la copiii mei, că mi-a botezat unul din copii, mai vine, se mai joacă”, a mărturisit Nelu Cortea, însă Bordea nu a reacționat, semn că știe acest aspect.

Citește și:
Andreea Bănică, noi detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people