De ce Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry

Meghan Markle a fost surprinsă la Jocurile Invictus fără inelul de logodnă de la Prințul Harry.

De ce Meghan Markle nu mai poartă inelul de logodnă de la Prințul Harry

Meghan Markle a fost văzută fără un accesoriu important la Jocurile Invictus. Ducesa de Sussex în vârstă de 42 de ani s-a alăturat Prințului Harry în Germania, la cea de-a șasea ediție a competiției sportive adaptive pentru veterani și personalul militar. După ce marți și-a făcut debutul în cadrul evenimentului la o petrecere specială, cuplul a ieșit din nou împreună miercuri pentru turneul de baschet în scaun cu rotile.

Meghan Markle, surprinsă fără inelul de logodnă

Cu toate acestea, Meghan Markle nu purta inelul de logodnă cu trei pietre prețioase cu care Prințul Harry a cerut-o în căsătorie. Potrivit PEOPLE, inelul de logodnă al lui Meghan ar fi în prezent în revizie, deoarece o montură s-a desprins.

Prințul Harry a conceput inelul cu ajutorul firmei Cleave & Company (bijutierul regretatei Regine Elisabeta a II-a). Piesa personalizată prezintă un diamant central mare, tăiat în formă pătrată, provenit din Botswana – unde Meghan și Harry au petrecut timp împreună la începutul relației lor – precum și două pietre laterale din colecția de bijuterii a regretatei Prințese Diana.

De când s-a logodit, Markle a oferit inelului și câteva îmbunătățiri. În 2019, ea a înlocuit banda de aur originală a inelului cu o bandă subțire micro-pave.

sursa: profimedia

Ducesa de Sussex a avut, totuși, pe mână câteva accesorii speciale pentru Jocurile Invictus. Ea a purtat verigheta din aur galez, o tradiție pentru familia regală, care folosește aurul pur pentru verighetele lor încă de la nunta Reginei-Mamă din 1923. De asemenea, ea a suprapus un inel ce simbolizează eternitatea, pe care a început să îl poarte în 2019.

Piesa din colecția de bijuterii a lui Meghan a fost făcută publică la Trooping the Colour în acel an, și probabil că a fost pentru a marca o ocazie specială. Aceste inele sunt în mod tradițional dăruite în urma unui eveniment important, cum ar fi nașterea unui copil sau o aniversare de nuntă și sunt, de obicei, acoperite cu diamante într-o buclă infinită în jurul benzii. În săptămânile de dinaintea debutului, Meghan și Prințul Harry au sărbătorit atât prima lor aniversare de nuntă, cât și nașterea primului lor copil, fiul Prințul Archie Harrison.

Ducesa de Sussex, prezentă pentru a patra oară la Jocurile Invictus

Pentru ieșirea de miercuri, Meghan Markle a accesorizat look-ul, de asemenea, cu un inel roz, o brățară de aur și un ceas, completându-și ținuta formată din pantaloni scurți și blazer alb-negru. Ea și-a completat look-ul cu balerini Chanel.

sursa: profimedia

Aceasta este a patra oară când Meghan Markle se alătură Prințului Harry la Jocurile Invictus. Aceștia și-au făcut prima apariție publică în calitate de cuplu în 2017, când evenimentul a avut loc în Toronto, unde Ducesa de Sussex a locuit atunci când filma pentru Suits. După nunta lor din 2018, Jocurile Invictus de la Sydney au fost o parte esențială a turneului regal al lui Meghan și Harry în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga.

Meghan Markle s-a alăturat, de asemenea, Prințului Harry la Jocurile Invictus din 2022, desfășurate la Haga, în Olanda.

Citește și:
Mesajul emoționant transmis de Răzvan Fodor soției lui, Irina, care a împlinit 35 de ani: „Să mă ierți, dar…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people