De ce Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere fără iubitul ei, Salman Khan: „A fost neașteptat”

Iulia Vântur a dezvăluit motivul pentru care iubitul ei, Salman Khan, a lipsit de la petrecerea de ziua ei de naștere.

De ce Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere fără iubitul ei, Salman Khan: "A fost neașteptat"

Iulia Vântur a sărbătorit în mare stil cu ocazia aniversării sale. Vedeta a împlinit 43 de ani pe 24 iulie, dar de data aceasta Salman Khan nu a fost alături de ea pentru a sărbători. Cu toate acestea, artista a dezvăluit motivul pentru care a fost departe de cei dragi.

Iulia Vântur și-a petrecut ziua de naștere în Dubai, departe de casa din Mumbai, din cauza unor proiecte importante pe care a trebuit să le rezolve acolo. Deși treburile nu s-au încheiat la timp, a fost nevoită să rămână câteva zile în Emiratele Arabe Unite. Chiar dacă iubitul ei nu a putut fi prezent, vedeta a primit o surpriză de neuitat din partea prietenilor.

Iulia Vântur și-a sărbătorit ziua de naștere în Dubai

După ce au apărut întrebări legate de absența lui Salman Khan, Iulia Vântur a ales să transmită un mesaj, în care a povestit despre cum și-a petrecut ziua sa de naștere.

„Planul inițial era să-mi petrec ziua de naștere în India, dar pentru că nu s-a finalizat la timp proiectul, a trebuit să rămân în Dubai așa că am petrecut cu prietenii aici, adunați de prin toate colțurile lumii. A fost neașteptat de frumos! Prima petrecere a fost în cea mai înaltă clădire din lume, în cel mai ‘la înălțime’ restaurant din lume, așa că dorința îmi va fi sigur împlinită, fiind și mai aproape de ceruri”, a transmis vedeta, potrivit Click!.

Cu ocazia împlinirii vârstei de 43 de ani, Iulia Vântur a ales să sărbătorească în stil grandios în Dubai, unde a avut parte de surprize inedite și un eveniment fastuos. Cu un look atrăgător, vedeta a emanat fericire și a fost în centrul atenției. Cu entuziasm, fosta prezentatoare TV a împărtășit momente speciale pe rețelele de socializare. Pe InstaStory, ea a repostat filmulețe în care petrecea alături de prietenii săi într-o locație superbă. Tortul ei imens și colorat purta o imagine specială cu ea, iar atmosfera părea desprinsă dintr-un film.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Iubitul vedetei nu a fost la petrecere

Cu ocazia zilei ei de naștere, vedeta a postat o fotografie dintr-un restaurant în care apărea alături de un buchet de flori foarte special. Fanii au transmis numeroase felicitări și urări de „La mulți ani” în secțiunea de comentarii, arătându-i astfel afecțiunea și sprijinul lor necondiționat.

„La multi ani fericiti cu daruri alese pentru tine, Iulia, pentru sufletul tau minunat pentru familia, cariera si destinul tau Iulia”/ „La mulți ani fericiți Iulia!!”/ „La mulți ani, Iulia!❤Îți doresc tot binele din lume, multa iubire in viata ta si succes in tot ceea ce-ți propui!”/ „La mulți ani fericiti!!! Sa te bucuri de viata!!! Te pup”, au fost doar câteva dintre urările pe care Iulia Vântur le-a primit pe rețelele de socializare.

Fanii Iuliei Vântur au rămas intrigati atunci când au observat că partenerul ei, Salman Khan, nu apare în nicio imagine postată de vedetă de la petrecerea sa aniversară. În filmulețele de pe InstaStory, Iulia Vântur este înconjurată doar de prietenii ei, iar absența lui Salman Khan a stârnit curiozitatea fanilor. Cu dorința de a afla mai multe, aceștia nu s-au abținut să întrebe unde se află celebrul actor și de ce nu este prezent în fotografiile de la evenimentul aniversar.

Citește și:
Spice Girls, din nou împreună? Imaginile cu care Victoria Beckham a alimentat zvonurile privind o posibilă reuniune

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people