De ce Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu nu împart aceeași cabină la „Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici a vorbit despre show-ul "Bravo, ai stil!" de la Kanal D2.

De ce Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu nu împart aceeași cabină la "Bravo, ai stil!"

Show-ul „Bravo, ai stil!” a revenit din data de 2 aprilie cu cel de-al optulea sezon pe micile ecrane, pe un nou post TV, Kanal D2.

Emisiunea „Bravo, ai stil!” este considerată un adevărat fenomen pentru publicul din România. Pe parcursul sezoanelor, concurentele, fie că a fost vorba de persoane necunoscute sau de celebrități din showbiz-ul autohton, au arătat în fața juraților prin intermediul ținutelor, momentelor pregătite pentru galele tematice, stilului și personalităților efervescente faptul că își merită locul în competiție și că vor să câștige premiul cel mare.

Ilinca Vandici a dezvăluit câteva detalii inedite din culisele „Bravo, ai stil!”. Prezentatoarea emisiunii a povestit, cu această ocazie, care este motivul pentru care nu împarte cabina de probă cu Raluca Bădulescu, jurata show-ului de la Kanal D2, în ciuda faptului că au o relație apropiată și se înțeleg foarte bine.  

„Eu am cabina mea. Ei au cabina lor. Bineînțeles că dacă are nevoie de un cercel, de o curea, de ceva, vine la mine, așa cum și eu dacă am nevoie de vreun sfat mă duc la ei și ne sfătuim împreună. Fiecare e cu cabina lui. Nu împărțim cabina pentru că ar ieși haos. Eu sunt o tipă foarte organizată, foarte ordonată, adică să înțelegi că eu nu intru în platou pentru filmare până când nu mi-am făcut ordine în cabină. Iar Raluca nu este la fel de organizată și de ordonată și atunci mi-ar fi foarte greu. Sincer, mi-ar fi foarte greu”, a spus Ilinca Vandici pentru EGO.ro

Într-un interviu pentru FANATIK, Ilinca Vandici a dezvăluit cum a fost schimbată de această emisiune și ce ar face dacă televiziunea ar dispărea. 

„Vin cu toată dragostea și experiența acumulate în ultimii ani. Vin cu foarte multă energie pozitivă, cu un mare dor care ne-a învăluit pe toți, simțit în acest an de când nu a mai fost proiectul pe TV. Vin cu dorința de a evolua, cu dorința de a descoperi noi caractere, personalități, femei superbe care au, cu siguranță, ce arăta și care vor străluci. Cel de-al optulea sezon Bravo, ai stil! de la Kanal D2 se întoarce la rădăcini. Este un sezon cu fete încă necunoscute publicului. Cu siguranță, în foarte scurt timp, vor ajunge celebre și vor pătrunde în inimile telespectatorilor. Este un sezon extrem de așteptat, fabulos, din toate punctele de vedere..”

Ilinca Vandici a vorbit și despre ritualul pe care îl are înainte de emisiune. Potrivit declarațiilor sale, prezentatoarea TV își acordă câteva minute înainte de fiecare emisie în care se relaxează și speră să meargă totul așa cum a plănuit.

„Nu am superstiții, în general, dar îmi place ca înainte de fiecare ediție să am două minute, eu cu mine, în care să-mi relaxez mintea și corpul, să spun o rugăciune și să cer binecuvântare pentru tot ceea ce urmează să fac împreună cu echipa mea, pentru telespectatori. Sunt fericită să fiu într-un loc cu o atmosferă extraordinară, care mă încarcă și îmi aduce enorm de multe satisfacții”, a precizat Ilinca Vandici pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette, vedeta unui editorial de modă fabulos

Foto: Facebook Ilinca Vandici 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people