De ce Gina Pistol nu mai urmărește emisiunile „Chefi la cuțite” și „America Express” de când sunt prezentate de Irina Fodor: „Mă doare…”

La începutul anului Gina Pistol a luat decizia de a se retrage din televiziune.

De ce Gina Pistol nu mai urmărește emisiunile "Chefi la cuțite" și "America Express" de când sunt prezentate de Irina Fodor: "Mă doare..."

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, Gina Pistol a decis la sfârșitul lunii februarie că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Irina Fodor și Gina Pistol sunt unele dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Antena 1, ambele fiind fost implicate în proiecte televizate renumite. După ce Irina Fodor a preluat ștafeta de la Gina Pistol și a prezentat „Chefi la cuțite” și „Asia Express”, foarte mulți au crezut că între cele două există o anumită rivalitate, lucru infirmat de ambele în numeroase rânduri.

Gina Pistol a fost invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici și a vorbit deschis despre părerea pe care o are cu privite la cele două emisiuni care sunt acum prezentate de Irina Fodor.

„Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc. Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n. red ale emisiunilor pe care le-a prezentat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a declarat Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Prezentatoarea a precizat că totuși îi lipsește echipa alături de care a lucrat și nu a vrut să facă declarații despre plecarea celor trei chefi din emisiunea culinară de succes de la Antena 1.

„Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate. Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n.red. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu)”, a spus Gina Pistol, citată de Fanatik.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Gina Pistol, dezvăluiri despre renunțarea la televiziune

Într-un interviu acordat recent, Gina Pistol a vorbit deschis despre decizia de a renunța la televiziune și motivele care au determinat-o să ia această hotărâre.

„Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu. Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: ‘Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…’ Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine”, a declarat Gina Pistol în interviul acordat VIVA!.

Ce spune Mona Segall, producătoarea emisiunilor de la Antena 1, despre decizia Ginei Pistol

Mona Segall a fost invitată la podcastul Fain & Simplu moderat de Mihai Morar, unde a discutat despre motivul pentru care Gina Pistol a ales să plece de la Antena 1. Conform declarațiilor făcute de Mona Segall, partenera lui Smiley a decis să renunțe la emisiunea Chefi la cuțite pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Josephine. Astfel, producătoarea a încercat să o convingă să rămână, însă, în cele din urmă a înțeles că familia este importantă pentru Gina.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități”, a declarat Mona Segall.

Citește și:
De ce Theo Rose nu îi dezvăluie chipul băiețelului ei: „Nu suntem absurzi'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people