De ce divorțul lui Ben Affleck este „dificil” pentru actualul iubit al lui Jennifer Garner. Ce au dezvăluit apropiații

Divorțul lui Ben Affleck a avut un impact major asupra fostei sale soții, Jennifer Garner.

De ce divorțul lui Ben Affleck este „dificil” pentru actualul iubit al lui Jennifer Garner. Ce au dezvăluit apropiații

Divorțul lui Ben Affleck de Jennifer Lopez a avut repercusiuni serioase și asupra fostei sale soții, Jennifer Garner. Mai multe surse apropiate au declarat recent pentru Daily Mail că actrița a acționat ca un mediator” în procesul de separare al celor doi, iar acest lucru l-ar fi afectat pe actualul ei iubit, John Miller.

„Lui John nu îi place să o împartă pe Jen”, a declarat o sursă pentru Daily Mail joi. „Își dorește să nu fie așa, deoarece înțelege că sunt o familie, dar îl afectează așa cum ar afecta pe oricine. John nu are niciun fel de temeri că s-ar putea împăca, dar a fost dificil să facă față suportului pe care Jen i l-a acordat lui Ben în timpul separării de J.Lo.”

Sursa a mai adăugat că Jennifer și John lucrează activ la relația lor pentru a ajunge într-un „loc mai bun” după toată drama cauzată de divorțul lui Affleck.

„John așteaptă cu nerăbdare ca divorțul lui Ben și J.Lo să se încheie, pentru a putea începe să se concentreze pe Jen. Va dura puțin timp. Amândoi își doresc să fie într-un loc mai bun, dar mai este de lucru.”

Garner și Affleck au fost împreună timp de zece ani, din 2005 până în 2015, dar au finalizat divorțul abia în 2018. Ei au împreună trei copii: Violet, de 18 ani, Seraphina, de 15 ani, și Samuel, de 12 ani. Garner a început să se întâlnească cu Miller în 2018, iar Affleck s-a căsătorit cu Lopez în iulie 2022 în Las Vegas.

Cu doar două zile înainte ca Jennifer Lopez să depună actele de divorț, Ben Affleck a fost surprins în compania lui  Jennifer Garner, și a copiilor lor, Violet și Seraphina. Cei patru au fost fotografiați duminică în New Haven, Connecticut, unde fiica lor de 18 ani va începe cursurile Universității Yale.

Fostul cuplu părea într-o dispoziție bună, zâmbind larg în timpul cinei pe care au luat-o cu Violet și Seraphina. De la reuniunea de familie a lipsit însă mezinul familiei, Samuel, în vârstă de 12 ani. Garner, în vârstă de 52 de ani, a adoptat un look casual pentru ieșirea în familie, purtând un tricou în dungi și o pereche de jeanși. Affleck a optat pentru o cămașă verde descheiată, un tricou gri și pantaloni kaki, în timp ce Seraphina a ales un tricou și pantaloni scurți cargo. Violet, în schimb, a purtat o rochie cu un print floral, pe care a accesorizat-o cu pantofi sport.

În urmă cu puțin timp au circulat mai multe zvonuri conform cărora adolescenta ar urma să înceapă studiile la Yale, după ce a fost văzută purtând articole de îmbrăcăminte ale universității. Deși Garner și Affleck nu au confirmat și nici nu au infirmat vestea, actrița a vorbit despre parcursul lui Violet la emisiunea „Today” în iunie.

„Am fost distrusă toată luna care a precedat evenimentul”, a spus Garner la acea vreme despre ceremonia de absolvire a liceului. „La fiecare ceremonie de premiere, la fiecare examen final, la orice, am plâns și plâns la tot.”

Înainte de această întâlnire de familie, Garner l-a vizitat pe Affleck de ziua lui de naștere, pe 15 august.

Citește și:
Cameron Diaz și Benji Madden, apariție rară alături de cei doi copii ai lor. Cum au fost surprinși de paparazzi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people