De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: „Niciodată nu am căutat perfecțiunea…”

Diana Dumitrescu a vorbit deschis despre decizia ei de a nu apela momentan la intervenții estetice.

De ce Diana Dumitrescu a refuzat până acum să apeleze la intervenții estetice: "Niciodată nu am căutat perfecțiunea..."

Diana Dumitrescu este printre cele mai cunoscute actrițe din showbiz-ul autohton, care se bucură zilnic de o familie superbă. Vedeta și soțul ei, Alin Boroi, sunt căsătoriți din 2018, iar împreună au un băiețel adorabil, pe nume Carol.

În anul 2019, Diana Dumitrescu a devenit mamă pentru prima dată, iar după naștere a avut de înfruntat stări accentuate de depresie și un surplus de kilograme. Chiar și acum, actrița în vârstă de 40 de ani se luptă să scape de ele și vorbește deschis despre aceste aspecte, lucru demn de laudă.

Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent, Diana Dumitrescu a vorbit deschis despre decizia ei de a nu apela momentan la intervenții estetice.

„Niciodată nu am căutat perfecțiunea, nu cred în ea și nu este ceva ce aș adopta. Probabil acum, dacă credeam, eram operată toată: dinți, ochi, nas, burți, tot ce vrei. Eram păpușa Barbie dacă voiam. Nu am căutat perfecțiunea, într-adevăr îmi doresc și eu să mai slăbesc ca orice femeie”, a declarat actrița pentru Playtech Știri.

Deși încearcă să scape de kilogramele în plus, Diana Dumitrescu se declară mulțumită de felul în care arată și declară că a învățat să își îmbrățiseze imperfecțiunile.

„Dar asta nu înseamnă să fii perfect, înseamnă să vrei să scoți cea mai bună versiune a ta în față. Tocmai pentru că știu cum este să fii slab, nu mă simt confortabil că am pe aici, pe acolo ceva celulită, puțină burtă, nu mă simt confortabil, dar asta nu înseamnă că nu mă iubesc. Mă iubesc și îi mulțumesc trupului meu că m-a ținut 40 de ani atât de bine, sunt sănătoasă. Da, încă mă mai chinuiesc să slăbesc, mă mai caut să văd ce am: tiroidă, sunt 40 de ani, începe bătrânețea”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a renunțat la televiziune

Actrița a dezvăluit că își dedică întreaga sa atenție fiului ei, Carol, care necesită toată grija și devotamentul său matern. Diana Dumitrescu este cu adevărat o mamă dedicată și își canalizează resursele către acest rol, ceea ce îi ocupă majoritatea timpului. Drept urmare, momentan a decis să pună pe pauză activitatea sa în televiziune, axându-se exclusiv pe proiectele sale online. Cu toate acestea, vedeta nu exclude ideea unei eventuale reveniri în fața telespectatorilor, cu mențiunea că până acum nu a primit propuneri care să se potrivească dorințelor sale.

„Nu mai apar nicăieri. În afară de proiectele pe care le am pe rețelele de socializare, nu am mai făcut nimic. Nu știu dacă toamna asta se vor schimba lucrurile. L-am mutat pe Carol la program lung la grădiniță, atunci aș avea mai mult timp, dar să vedem dacă apare ceva. Ar trebui să mai sun oameni pe care îi știu, să vedem ce proiecte se mai fac, să merg la casting-uri. Primul motiv pentru care nu am mai apărut a fost copilul.

M-a ținut acasă, apoi am avut proiectele mele personale, plus că nu m-am mai dus pe la casting-uri. Cumva, m-am rupt puțin de lumea asta și când te rupi de zona asta, lumea știe că ești dedicată familiei și nu te mai cheamă, nu te mai deranjează. Nu pot să zic că vreau 100% să mă duc, dar mi-ar plăcea… Carol va începe al doilea an de grădiniță, pe data de 9 septembrie va împlini 4 ani. Sunt câteva lucruri pe care le-am greșit, de exemplu, l-am făcut cam răsfățat, dar este un copil bun, nu este un copil dificil”, a declarat Diana Dumitrescu pentru Impact.ro.

Totodată, vedeta a dezvăluit și motivul pentru care a refuzat propunerea de a participa la America Express. Diana Dumitrescu a precizat că reality show-urile nu sunt „pentru ea”, în special din cauza faptului că îi este dificil să își tempereze stările nervoase.

„Am fost chemată la America Express și am refuzat. Nu m-aș duce. Nu aș pleca o lună de zile fără să stau cu copilul meu, nici dacă m-ar plăti în aur. Plus de asta, eu am mai participat , de-a lungul perioadei mele, de carieră activă, la reality-show-uri, dar nu sunt de mine, pentru că eu mă enervez foarte repede, am nervii scurți, nu fac față cu brio și este o față pe care nu vreau să o arăt publicului. Sunt mai colerică și nu aș vrea să expun asta. Prefer să nu. Muncesc acasă cu soțul meu suficient.”, a spus actrița pentru sursa menționată anterior.

Citește și:
Imaginile cu care Antonia a surprins pe toată lumea. Artista a pozat nemachiată și și-a impresionat fanii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people