De ce David & Victoria Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și Prințul Harry

David Beckham este „al naibii” de furios din cauza acuzelor pe care Ducii de Sussex i le-au adus lui și soției sale, Victoria.

De ce David & Victoria Beckham au rupt prietenia cu Meghan Markle și Prințul Harry

Deși erau prieteni de foarte mulți ani, se pare că David & Victoria Beckham au decis să rupă legătură cu Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle. Potrivit MailOnline, Ducii de Sussex au acuzat familia Beckham că ar fi dezvăluit informații despre ei. O sursă apropiată a declarat pentru publicație că cele două cupluri au avut o conversație telefonică aprinsă și că David Beckham este „al naibii de furios” din cauza acuzațiilor pe care Ducii de Sussex i le aduc.

Chiar dacă David și Victoria Beckham au participat la nunta cuplului regal din 2018 și s-au numărat printre „susținătorii' lui Meghan Markle, sursa a precizat că „O împăcare acum este puțin probabilă”.

De-a lungul timpului, Meghan Markle a purtat mai multe creații semnate de fosta membră a trupei Spice Girls. În plus, Ducesa de Sussex s-a consultat în repetate ocazii cu Victoria Beckham în ceea ce privește garderoba ei după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. „Se înțeleg foarte bine și păstrează legătura”, a declarat în urmă cu câțiva ani o sursă citată de Vanity Fair. „Lui Meghan îi place stilul Victoriei și era decisă să se consulte cu aceasta privind garderoba ei regală”.

Luna trecută, Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la contractul pe care îl semnaseră cu Spotify. Într-o declarație comună a companiei de producție a Ducelui și Ducesei de Sussex, Archewell Audio, și a serviciului de streaming audio, se arată următoarele: „Spotify și Archewell Audio au convenit de comun acord să se despartă și sunt mândri de seria pe care am realizat-o împreună”.

Cu toate acestea, Directorul executiv al United Talent Agency a criticat-o pe Meghan Markle, declarând despre aceasta că este lipsită de talent. Jeremy Zimmer, care a co-fondat UTA în 1991, a reprezentat de-a lungul carierei sale vedete importante, printre care Mariah Carey, Bryan Cranston, DJ Khaled, Chelsea Handler și Kevin Hart. În urma anunțului Spotify privind colaborarea cu Ducii de Sussex, Zimmer a spus despre Markle că nu celebritatea o face bună la ceva.

Cuvintele dure ale directorului din industria de divertisment vin la scurt timp după ce The Post a relatat că Spotify a rupt legăturile cu Markle, în vârstă de 41 de ani, și soțul ei, Prințul Harry, deoarece nu au putut livra cifrele așteptate.

„Se pare că Meghan Markle nu a fost un mare talent audio, sau neapărat orice fel de talent. Și, știți, doar pentru că ești faimos nu înseamnă că ești grozav la ceva”, a declarat Jeremy Zimmer pentru Semafor la festivalul de publicitate 2023 Cannes Lions.

O sursă a confirmat că podcastul lui Markle, „Archetypes”, nu se va întoarce pentru un al doilea sezon, în ciuda faptului că anul trecut a fost pe primul loc în topurile de specialitate și că cei doi nu au produs suficient conținut pentru a primi plata integrală de milioane de dolari. Ei semnaseră un contract de peste 20 de milioane de dolari cu gigantul de streaming în 2020.

Se crede că Markle, care a semnat pentru reprezentare cu agenția WME de la Hollywood în aprilie, a pus ochii pe un alt serviciu de streaming: „Meghan continuă să dezvolte mai mult conținut pentru publicul ‘Archetypes pe o altă platformă”, a declarat anterior o purtătoare de cuvânt a Archewell Productions pentru Wall Street Journal.

Citește și:
Brad Pitt și Angelina Jolie, pregătiți să facă pace? Cei doi ar putea ajunge la un acord cu privire la domeniul Château Miraval

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people