De ce Dani Oțil a fost înlocuit ca prezentator al emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” și cine este acum în locul lui

Dani Oțil nu va mai fi o perioadă prezentator al emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

De ce Dani Oțil a fost înlocuit ca prezentator al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" și cine este acum în locul lui

Dani Oțil este o prezență constantă pe micul ecran de aproape 20 de ani, fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din showbiz. Deși recunoaște că monotonia poate interveni uneori, acesta este foarte pasionat de meseria lui și nu și-a dorit să o schimbe pentru nimic. Dimineața este mereu la datorie pe TV, iar restul timpului îl petrece împărțindu-se între familie, afaceri și sport, evitând adesea evenimentele mondene sau alte apariții în emisiuni.

Fanii emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” au avut acum neplăcuta surpriză de a constata că Dani Oțil a fost înlocuit ca prezentator al emisiunii, iar locul lui a fost ocupat de Florin Ristei, care face parte din echipă de ceva timp. Totuși, nu este vorba despre o situație definitivă, ci doar una temporară. Dani Oțil a fost cooptat într-un alt proiect Antena 1 și urmează să lipsească de pe micile ecrane pentru o lună.

Dani Oțil i-a luat prin surprindere pe urmăritorii lui de pe Instagram, după ce a postat un story cu mesajul: „Unde sunt? De ce nu apar la Neatza”. Apoi, a postat un filmuleț în care se pregătea pentru alte filmări despre care nu a făcut nicio declarație.

Dani Oțil, mărturisiri despre relația de prietenie cu Răzvan Simion

Dani Oțil și Răzvan Simion se află de ani de zile pe micile ecrane. Cei doi formează o echipă pe cinste în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 și se susțin reciproc, atât din punct de vedere profesional, cât și personal. 

Dani Oțil și Răzvan Simion au o relație de prietenie de aproximativ 39 de ani. De-a lungul timpului, au trecut împreună prin multe obstacole și au reușit să le depășească împreună. Dani Oțil a povestit cum au reușit cei doi să învețe să gestioneze nemulțumirile.

„Da, avem și relație de prietenie. Cred că am învățat în timp să ne dozăm nemulțumirile care există, ar fi mișto să fie multe căsnicii lungi ca relația mea cu Răzvan, gândește-te că noi suntem de 39 de ani aproape, împreună, nedespărțiți. Dar ne-am prins destul de repede că… cu disputa rezolvată cu cearta nu ne ajută pe nicicare. Și atunci preferăm, decât să ne descărcăm printr-un război, preferăm să reglăm ce s-a întâmplat greșit și să mergem mai departe”, a declarat Dani Oțil pentru ciao.ro

Dani Oțil are un stil de viață activ și mulți se întreabă cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală. Ei bine, prezentatorul TV a recunoscut faptul că încă nu a ajuns la acel echilibru la care visează. 

„Nu reușesc să mă împart. Dacă poate cineva să-mi spună cum să mă împart, plătesc pentru asta. Dar deocamdată nu sunt într-un echilibru corect. Hai să zicem că între muncă, muncă și viața personală mai reușesc. Dar mai rămân hobby-urile care la mine sunt multe și costisitoare și consider că nu ofer suficient timp hobby-urilor”, a adăugat Dani Oțil pentru sursa citată anterior. 

Citește și:
Florin Ristei, primele declarații după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Naomi Hedman

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people